Следвайте ни

Живот като бестселър: Принц Хари пише мемоари

viber icon

Пригответе се за най-експлозивната книга за десетилетието – принц Хари пише мемоари за живота си в кралското семейство.

Това съобщават световните медии. Заглавието на произведението е „Wholly truthful“ („Напълно искрен“ – б.ред).

Херцогът на Съсекс ще издаде книгата чрез Penguin Random House  в края на 2022 г., съобщи издателят в понеделник. В него се добавя, че принц Хари „за първи път“ ще сподели „пълната информация за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са оформили личността му“.

„Пиша това не като принц, какъвто съм роден, а като човекът, който станах“, заяви принц Хари. „Дълбоко съм благодарен за възможността да споделя това, което съм научил през живота си до момента и се вълнувам от хората да прочетат от първа ръка разказ за живота ми, който е точен и напълно правдив.“

Книгата ще разкаже за живота му от детството до наши дни, включително ангажимента в армията, която два пъти го отвежда в Афганистан, където защитава страната си.

Хари намира върховно щастие и спокойствие в съпругата си Меган и двете им деца – двегодишния Арчи и новородената Лилибет Даяна.

Принц Хари ще използва тази възможност, за да разкаже най-накрая своята гледна точка на историята, според експерти от кралското семейство.

Един от начините за това беше интервюто с Опра Уинфри, в което Хари и съпругата му представиха шокиращи подробности за живота в най-известното семейство в света.

Хари също така е избрал професионален консултант за последното си начинание. Това е журналистът и писател Дж. Морингер, носител на наградата Пулицър, автор на мемоарите на легендата на тениса Андре Агаси. Ръкописът ще бъде доставен на издателя през август, но този срок може да бъде изместен за октомври, като се има предвид, че принц Хари наскоро се сдоби с дъщеря Лилибет Даяна, така че се предполага, че ще той ще иска да напише нещо и за първите месеци от живота си с двете си деца.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?