3906

Живее като кралица: Силвия Кацарова тъне в лукс в имение за 2 милиона СНИМКИ

Тя живее като истинска кралица. Любимка е на няколко поколения меломани. Песните й са едни от най-големите хитове в родната музика.

 

Силвия Кацарова има причина да се чувства като кралица в дома си, защото вече живее в истинско имение в столичния квартал "Бояна", чиято цена, според експерти, приближава "скромните" 2 милиона лева.

 

Имението разполага с няколко спални и бани, огромен хол, гардеробна за купищата тоалети на певицата, веранда, двор, гаражи и още редица екстри, а инвестицията за него била на младия съпруг на Кацарова – Любо.

Макар да се слави като добра домакиня, за новата къща изпълнителката все пак е ангажирала специализирана в почистването фирма, която да поддържа хигиената в дома й. Преди да се нанесат с Любо, повикали 7 чистачки, за да излъскат всеки сантиметър в палата, пише "Флагман".

 

 

Съпругът Любо от години развива собствен бизнес в Австрия. Той притежава имоти във Виена, вила в Алпите, както и на българското Черноморие. "Нелепо е да се мисли, че съм с него заради парите. Аз съм от друго поколение, за нас тези работи нямат никакво значение", казва изпълнителката.

Припомняме, че Силвия Кацарова се омъжи за 10 години по-младия от нея милионер през 2011 г. на пищна сватбена церемония. Заради връзката си с него певицата прекъсна 30-годишния си брак с композитора Милчо Кацаров, с когото работеха заедно в хитовата група от близкото минало LZ.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
8 коментара
Георги v.

Георги v.

07.10.2023 | 08:37

Имаме си "цигански крал", имаме си "кралица на шансона", имаме си "лорд". Сега вече имаме и "кралица ". Само дето имението е двустаен апартамент в Бояна 70 кв., в който Кацарова вече не живее. Тя живее в неин апартамент, до Женския пазар в София. Съпругът и не е по-млад с 10 г., а е по - голям от Силвия с 1 г. Доколко е милионер, не мога да кажа. Снимките на имението са от стари статии в които се пише, че са от къщата на семеен приятел в Парагвай.

Отговори
4 0
„Обещай ми любов“

„Обещай ми любов“

07.10.2023 | 01:58

е велика песен! На афишите за концертите, преди преименуването на циганското и турскоезичното население в страната, я изписваха с името Силвер Нури! Сле това стана популярна, като българската Тина Търнър!

Отговори
1 0
Горката

Горката

06.10.2023 | 15:55

Много е грозна и противна и има гаден глас , като за туркиня гнусна. Силвер Унур се казва това същество какво СИЛВИЯ е тази противно турче без талант. Което се оплакваше ,че има мижава пенсия и никакви фенове .

Отговори
4 3
Рядко

Рядко

06.10.2023 | 09:49

грозна жена, че и турска мангалка даже.

Отговори
5 2
Музика

Музика

06.10.2023 | 09:23

А преди години се оплакваше ,че има малка пенсия ,че имало изгубени документи за участия по концерти и други подобни. Сега да не почне пак нямам пари . Сега има кой да я гледа и да му пее на ухо.

Отговори
4 0
Лорд Музика

Лорд Музика

06.10.2023 | 08:34

Няма право да се оплаква вече тая туркиня от мижава пенсия . Щом живееш в пакат има кой да я храни . Не да се оплаква , певицата с два хита за кораб и топъл дъжд . Като стил поп рок боза , и като глас дразнещ . Оценка за талан 0 .

Отговори
5 2
Музика

Музика

06.10.2023 | 08:31

А преди години се оплакваше ,че имала Алма пенсия и едвам събрала за операция на става . И името и е СИЛВЕР УНУР. ЗА МЕН СИ ОСТАВА ТАКОВА .турчина си остава турчин даже и да си смени името.

Отговори
5 1
Дии

Дии

06.10.2023 | 00:00

Няма значение имението, след няколко дена ще има статия че пенсията й много малка и трудно преживява и тя какъв велик творец е и държавата трябва да й отпусне специална пенсия.

Отговори
7 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?