Следвайте ни

Житейският урок за всяка зодия през август

viber icon

Овен
Не можеш да контролираш никой освен себе си. Можете да споделите мнение и да се опитате да промените тяхното, но в края на деня, техните решения са си техни.

Телец
Променяте се всеки ден и това е нормално. Постепенно преминавате в различна версия на себе си и това ще продължи да се случва през целия ви живот.

Близнаци
Ако ви е трудно да се отпуснете и да се насладите на момента, не сте сами. Трудно е да прочистите ума си, но не спирайте да опитвате.

Рак
Въпреки че се грижите за своите близки повече от всичко друго, не можете да допуснете вашите собствени нужди да паднат „извън борда”. Няма да можете да бъдете там за другите, ако не се грижите за себе си.

Лъв
Не е нужно да се втурвате в нещо, с което не сте готови да се сблъскате. Разрешено е да правите „бебешки стъпки”. Позволено ви е да се движите бавно, така че се възползвайте.

Дева
Миналото ви не ви определя. Не определя и какво ще има в бъдещето. Ако положите усилия, тогава идните дни ще бъдат светли. Можете да постигнете мечтите си, но първо трябва да започнете да вярвате в себе си.

Везни
Нормално е да изпитвате тъга от време на време. Нормално е понякога да се чувствате изгубени и объркани. Ако постоянно се чувствате нещастни, потърсете помощ, защото всеки заслужава щастие.

Скорпион
Може да сте безстрашни, но не сте непобедими. Трябва да внимавате с избора си. Не взимайте импулсивно решение, което в крайна сметка ще ви навреди.

Стрелец
Животът ви има смисъл. Може би някой друг се е опитал да ви накара да се почувствате зле или може би вашият собствен мозък ви заблуждава, но това не е вярно.

Козирог
Не можете да промените живота си, без да промените ежедневните си действия. Трябва да започнете с малки стъпки и да работите по пътя си нагоре.

Водолей
Кариерата ви не ви определя. Състоянието на вашата връзка не ви определя. Вашите действия, вашата доброта, мекото ви сърце, красивият ви ум са нещата, които наистина ви определят.

Риби
Заслужавате същия тип любов и грижа, които давате на приятелите и семейството си. Бъдете добри към себе си.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?