2374

Жестока обрат в "Игри на волята": Генчо излетя преди финала, а Джаферович...

В последна капитанска битка на Арената на “Игри на волята: България” се изправиха Генчо и Джаферович.

Залогът пред тях беше повече от сериозен – само един от двамата да остане в голямата надпревара за 100 000 лв. Въпреки изоставането си, Джаферович обърна резултата във финалния елемент на играта, което ѝ донесе желаната победа. Тя спечели обратно знамето на Безстрашните и плячкоса флага на Непобедимите. С награда от 50 гроша и богатството на Генчо, Джаферович стана най-богатият играч в своето племе, предаде NOVA.

“Тръгвам си от “Игри на волята” недоволен, че не издържах до финалите, но от друга страна получих много от играта. Натрупах доста опит и разбрах много неща за себе си. Смятам, че извървях пътя си по начин, от който мога да се гордея!” – сподели Генчо минути след съдбоносната битка. Капитанът на Непобедимите разкри пред Джаферович какви са отношенията в неговото племе и я посъветва да се съюзи с Георги след сливането на племената. Преди да напусне Арената завинаги, Генчо пожела успех на своя противник и предаде грошовете си със завет да ги харчи разумно. 

Завръщането на Джаферович предизвика смесени реакции в племето на Безстрашните. Гого и Филип се притесниха от нейната победа заради богатството, което е натрупала и може да използва срещу тях. Трапезата на жълтите се превърна в тепих за словесен двубой, а двата лагера се разединиха повече от всякога. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?