Следвайте ни

Жестока гавра във Фермата: Токов удар почти уби един от участниците

viber icon

Финалът на "Фермата" наближава и това носи голяма доза адреналин на участници, зрители и продуценти на формата. Тази седмица всяка вечер ще има дуел, който да изведе на финала най-добрите четирима участници.

В желанието си да осигурят гладиаторски битки на зрителите, сценаристите на предаването прекалиха и едва не докараха сърдечен удар на Стоян в снощната надпревара.

Макар да сме гледали битката с пускане на ток на участниците и друг път, реакция като тази на гайдаря Стоян драгият зрител не е и сънувал.

Колкото беше комично подскачането на Стоян из арената, толкова беше и притеснително, че наистина ще му докара някои инфаркт.

Засега Даньо Богатият води в надпреварата с гайдаря, но развръзката кой ще си тръгне, предстой да видим довечера.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Все пак

Все пак

10.12.2020 | 00:10

Винаги има вероятност от авария на техниката и волтажа да не бъде това, което е предвидено. И тогава какво става? Опппа...грешка, ами Бог да го прости!!!

Отговори
2 0
Все пак

Все пак

10.12.2020 | 00:08

Винаги има някаква вероятност техниката да се бъгне и волтажа да не бъде това което е предвидено. И тогава.....оппа, грешка.....бог да го прости умрелия

Отговори
2 0
МОЛИ

МОЛИ

09.12.2020 | 15:29

МАРИЦА ДАЛИ Е ГЛЕДАЛА,НЕЗНАМ,НО АЗ ГЛЕДАХ.И ДОКАТО В ТЕЗИ ПРЕДАВАНИЯ НЕ ОСАКАТЯТ НЯКОГО НЯМА ДА МИРЯСАТ.С ТОКА ШЕГА НЕБИВА.ЗАЩОТО СЪЩИТЕ ТЕЗИ ДВАМА ЛАПУНДЕРИ ПРЕБИХА ИВАЙЛА БАКАЛОВА,КОЯТО ОЩЕ СИ НОСИ ПОСЛЕДИЦИТЕ.ОСВЕН ТОВА ВСЕКИ ЧОВЕК ИМА РАЗЛИЧНА СТЕПЕН И ПРАГ НА БОЛКА.

Отговори
20 2
Няма значение

Няма значение

09.12.2020 | 15:56

Никой не ги е накарал на сила да влизат в тези формати . Същото се отнася и за Ивайла.Като искат пари да си носят последствията ,не са отишли на курорт .

Отговори
13 4
Цвети

Цвети

09.12.2020 | 13:16

Марицаааа, някой от вас изобщо гледа ли този ,,токов удар,,? Ей майни майнииии, явно в този вестник ли е това, всичко живо е парашутитсти.

Отговори
12 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?