Следвайте ни

Жестока драма по NOVA! Участничка в "Игри на волята" крие страшна тайна СНИМКА

viber icon

Жестока драма крие в сърцето си 27-годишната каскадьорка Ваня от втория сезон на "Игри на волята".

Тя е калила характера си още от малка заради баща си. Именно заради него тя става толкова борбена и няма доверие в никого, още по-малко в мъжете. 

Къдравата каскадьорка не поддържа никаква връзка с баща си. Още докато е била дете той не присъства в живота й. Като голяма се е опитала да проведе няколко разговора с него, но се е разочарова е към днешна дата го е зачеркнала от живота си. 

Като мотив тя изтъква това, че е доста арогантен и не почита жените. Нейната майка е била подложена на системен тормоз от негова страна и така и не се променил. Ваня преживява ужасно участието си в "Игри на волята", тъй като в лицето на Тодор от нейното племе вижда своя баща. "Той се държи по същия груб начин", казва тя. 

Чувствителна, емоционална, грижовна и противоречива Ваня обича да пее, да пише поезия, да прави десерти, да снима и да монтира. Тя е професионален каскадьор, мрази лъжата и се гордее, когато я определят като пример за подражание.

Изнервят я самодоволните хора и тези, които твърдят, че могат неща, които никога не са опитвали. Филмите, които я описват най-добре като човек, са: анимацията „Храбро сърце“, „Бурлеск“ и „Карате кид“. Няма нещо, без което не би могла да живее. Самоопределя се като лидер, но само ако ситуацията го изисква, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Били

Били

14.09.2020 | 14:10

Защо избрахте простака Тодор? За модел на българския мъж?

Отговори
11 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?