Следвайте ни

Жесток удар! Халваджиян съкруши майка си

viber icon

Маги Халваджиян изолира напълно майка си. Със 74-годишната бивша балерина Юлия се чува само по телефона или в интернет. Тя от години живее в Италия, но често му гостува у нас. Така станало и през март, когато се прибрала за няколко седмици.

 Въпреки, че Юлия имала самолетен билет за връщане, не могла да се прибере заради извънредното положение на Ботуша. Така тя останала у нас. Не е тайна, че именно тя управлява със здрава ръка клана Халваджиян и двамата си сина Маги и Джуди. Тя е и техен довереник в бизнес начинанията.

Именно нейна е идеята за „Като две капки вода“, което има свой еквивалент на Ботуша. Юлия заминала за Италия още по соца заедно със съпруга си Бедрос – куклен актьор. В началото на 90-те години на миналия век той издъхнал внезапно от инфаркт в ръцете на сина си Маги. Това обаче не сломило жена му.

Тя започва да преподава балет в три школи, за да изхранва децата си, а през 1995 година се омъжва за италианец, финансов директор на голяма компания за гранитогрес, пише "Минаха години".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?