Следвайте ни

Женски бой в "На кафе": Станкулова и Малкоданска изправиха на нокти панелистка на Гала СНИМКИ

viber icon

На женски бой мирише в екипа на предаването "На кафе". Андреа Банда Банда е сериозно хлътнала по свой колега, пише HotNews. Брюнетката, която иначе е обвързана от няколко години, не може да свали поглед от най-новото попълнение в предаването - писателя Георги Блажев.

Блажев, който от своя страна пък е разведен, е мокрият блян на държащата се като тийнейджърка в пубертет Банда Банда. Както е известно, влогърката има гадже на име Иван, който се занимава с финанси, но въпреки това не крие симпатиите си и към своя колега. За да не изглежда грубо спрямо факта, че си има мъж, тя излиза от ситуациите на небрежен флирт с това, че много харесва Жоро като човек и начин на мислене, поведение.

За интересите на Банда към Блажев говорят й сърчицата, които тя редовно му изпраща в социалната мрежа. Още преди да тръгне сутрешно-обедния блок, тя изобщо не си пести любовните имотиконки, с които шари под снимките му. Блажев обаче предпочита да си бъбри повече със синоптичките Никол Станкулова и Гери Малкоданска, съдейки от това, че си е публикувал общ кадър с тях.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Абсолютен българи

Абсолютен българи

22.09.2020 | 14:16

НА ТАЗИ ВМИРИСАНА КУКУМЯВКА И ЗАТВОРЕТА УСТАТА С МОНТАЖНА ПЯНА, ЧЕ НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТВ ЗАРАДИ НЕЯ

Отговори
1 0
МОЛИ

МОЛИ

19.09.2020 | 18:37

ТАЗИ АНДРЕА Е ОТВРАТИТЕЛНА.ПО ДРАЗНЕЩО СЪЩЕСТВО НЕ СЪМ ВИЖДАЛА.ГЕРИ МАЛКОДАНСКА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ХУБАВА И ОЧАРОВАТЕЛНА!!

Отговори
3 2
Гост

Гост

19.09.2020 | 07:03

Млада е. Сега и е времето да търси любовта в живота си. Стига да не постъпва подло, а да каже на човекът до нея. И да не е нахална ако обектът на нейните желания няма интерес към нея. Човек трябва да има чест и достойнство.

Отговори
0 4
Морето

Морето

19.09.2020 | 06:26

Тази Банда ли е,шайка ли е-иска да го хапне тоз писател като парено геврече. Явно много я кефи,но как горката-с тази чорлава коса,ръст като миньон и плоско телце да се пребори с онези тупалки от прогнозата за времето. Ако е хитра,ще се пробва,но как ли ще реагира приятелят й финансист?! Явно това между тях не е любов и доверие-така често срещано в тези времена.

Отговори
3 6
Гост

Гост

19.09.2020 | 07:07

За последното изречение ти прави чест. Но за вс останало мн грозно. Не е важно как изглежда човек, а какви качества притежава.

Отговори
2 0
Jack Daniel's

Jack Daniel's

18.09.2020 | 20:01

В кръвта на Гала тече горещ шоколад

Отговори
3 6
Дани

Дани

18.09.2020 | 22:30

Ха Ха

Отговори
1 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?