Следвайте ни

Женски бой в "На кафе", протеже на Гала коли и беси СНИМКА

viber icon

Всички панелисти на Гала са под напрежение, защото следващият сезон на "На кафе" отново ще претърпи промени, и то сериозни. Очакват се всички участващи в предаването да се сбогуват с ефирното си време. Само един човек освен водещата обаче е с бетонирано място за септември и това е инфлуенсърката Андреа Банда Банда, пише HotNews, позовавайки се на източници на продукцията.

Младата дама имала стабилни протекции заради своя баща, който е доста влиятелен бизнесмен - Красимир Влъчков, който е в съвета на директорите на „Топлофикация Банско“ и е съдружник в още 5 дружества. Според запознати таткото на Андреа е вкарал мъжа на Гала – Стефан Николов в бизнеса със зелени енергии и така Андреа Банда Банда си е бетонирала стола на панелист в сутрешното предаване на Гала и след отпуската.

Синеоката брюнетка, чийто истински имена са Андреа Влъчкова ще продължи да води кино рубриката си, но за разлика от нея всички останали ще се наложи да се разделят със сутрешните си събеседвания в ефир. Най-смутени от случващото се били Патрашкова и Ева Веселинова. Двете треперили за медийната си изява и се надяват да ги запазят, но това едва ли ще се случи, коментират от обкръжението на Гала. Мъжете от панела - Илиян Любомиров и Юлиян Константинов доста реално приемали всичко и били готови да приемат съдбата си на уволнени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Лилия

Лилия

28.06.2020 | 10:47

Докога с тази евтина говорилня .Не разбирате ли че много отдавна омръзнахте и сте дразнещи и безинтересни.Всяка сутрин губите зрителска аудитория,заради тези кухи лейки начело с Гала,която е решила да се пенсионира с това предаване.Пълен кошмар и отврат.

Отговори
0 1
Дунди

Дунди

27.06.2020 | 12:41

Посредствено, елементарно и безсмислено предаване, недоумявам, че в Нова телевизия не осъзнават, че води до драстичен спад на рейтинга на медията в този часови пояс. Говорил я на нищо неказващи връзкари-панелисти.

Отговори
2 2
Зара

Зара

27.06.2020 | 10:07

Как никой не разбра, че 80 % от зрителите не понасят Гала и предаването й. А това момиченце Андрея, пак ще еца, меца и ъца докато каже една дума. Ужас!

Отговори
6 1
Мира

Мира

25.06.2020 | 20:16

Аз изключвам звука, когато говори това момиче, насечени думи и дисхармония...

Отговори
24 1
Лиза Мишпека

Лиза Мишпека

25.06.2020 | 20:04

Тъпата врестлива с обратната захапка да се маха заедно с пенсионерката Гала!

Отговори
22 2
КОКО

КОКО

25.06.2020 | 16:43

И какво излиза че колкото и да си некадърен имаш ли гръб вътре си..

Отговори
34 1
А добър ден

А добър ден

25.06.2020 | 18:06

Открихме топлата вода и колелото, колкото си по посредствен толкова повече врати ти се отварят стига баща ти да може да плати достатъчно.

Отговори
29 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?