1939

Жените си скубят косите: Хванаха Виктор от "Ергенът" да се целува с...СНИМКА

Дамите могат да си скубят косите, че "Ергенът" Виктор Стоянов накрая не е с нито една от тях, но може би не трябва да търсят вината в себе си. Мачото се появи на снимка, където го целува мъж, а именно продуцентът на шоуто Радо Тушев. 

Веднага след старта на "Ергенът" се заговори, че накрая Виктор ще избере продуцента и с него ще си тръгне от красивия курорт в Турция. Хиляди мемета свързваха двамата, а снимката затвърди техните отношения. 

Кадърът е направен по време на партито по случай финала на успешното шоу. Виктор е в средата и получава целувки и по двете бузи - от едната страна е продуцентът на шоуто, а от другата - Александра Гърдева, която се разписа с най-много срещи с мачото по време на целия сезон на предаването. 

Виктор благодари на продуцентите, че е получил покана да се включи в това магическо шоу и че е изживял всички тези прекрасни моменти. Той избра Виктория за победителка, но нямаше друг избор, след като любимката му Алекс се отказа от него на крачка от финала. 

Към днешна дата Виктор не говори с Виктория, а с Александра са станали изключително близки. Носят се дори слухове, че са новата светска двойка, но те категорично отказват коментар по темата на този етап, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Смях

Смях

05.06.2022 | 13:38

Пляс пляс педалите.......

Отговори
1 0
Масон

Масон

04.06.2022 | 19:04

Стига с този шоуто свърши , стана известен не се интересуваме с кой и къде ходи и какво прави.

Отговори
7 1
Абе Бахтън от чифутщина

Абе Бахтън от чифутщина

04.06.2022 | 18:59

Абе стига със това чифутско изпражнение Викторчу Дайте Нящу за чифутката Бакалова чи тя съ цилува там където трябва Викторчу е обратен чифут Лява резбъ

Отговори
4 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?