Следвайте ни

Жените си падат по белезници, униформи и вибратори с дистанционно

viber icon

Жените са по-склонни да експериментират с аксесоари в спалнята, да влизат в роли и да пробват нови неща. Данните за техните предпочитания при избор в секс шоповете или в електронните сайтове показват ​интересни резултати.

 

Едни от преобладаващите „инструменти“, които множеството българки все още предпочитат, са тези за връзване. В тях се включват белезници, въжета, каишки. Като последните не се отнасят само до връзване на ръцете, но често и на шията, а нерядко и на очите и устата. 

 

Друг любим аксесоар са секси костюмите и униформи, които са неразделна част от ролевите игри между партньорите. Сред тях най-популярни са полицейска униформа, на медицинска сестра, на плейбой зайче и на Снежанка, особено през зимния сезон.

Не по-малко харесвани са и стимулаторите за женските интимни части. Вибратори, вагинални топчета, клитор стимулатор и вибро яйца са само част от атрибутите, посочени ни от дамите в анкетата. 

„Вибро яйцето се поставя от самата жена. Към него има дистанционно, което се дава на мъжа и той го управлява. Така може да стимулира половинката си от разстояние, като донякъде я контролира, според степените и видовете вибрация“, обяснява млада пловдивчанка. 

Паулина Гегова

Паулина Гегова

Редактор-репортер - екип "Култура"

Паулина Гегова е завършила Актьорство за драматичен театър в ПУ. Работила е в държавен театър, създава частни проекти, организира културни и благотворителни мероприятия в Пловдив. Занимава се с медии от 2015 година, писател и редактор на художествена литература.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?