Следвайте ни

Жените с тези 5 имена взимат акъла на мъжете за секунди

viber icon

Звукът на името на човек много силно влияе на първото впечатление от него, смятат канадски психолози. След редица експерименти те стигнали до заключението, че името на човек всъщност играе основна роля при запознанство. Различните букви в комбинация формират и характера на самия собственик.

Експертите са съставили топ 4 списък с имена на момичета, които още в първите 5 секунди са способни да спечелят мъжкото сърце и то само заради произнасянето на названието си. Ето кои са те:

Полина

Има разногласия относно произхода на това име. Според една от версиите, то идва от древногръцки и се превежда като "безплатно", според друга произлиза от латинския и означава "Скромно".

Това название се носи от дами, които са родени да създават впечатление за кхрехкост. Тези дами обаче израстват независими и са си самодостатъчни. Хората около тях са очаровани от волевия им характер, съчетан с невероятна чувственост и женственост.

Мъжете искат да се грижат за такава жена, да я ценят и да я защитават.

Мария

Това еврейско име се смята за едно от най-често срещаните по цял свят. Превежда се като "Желано, "тъжно", "спокойно". 

Обикновено това име се носи от добронамерени и весели жени, които често успяват ей така да оплетат главата на мъжете. Както в детството си, така и в по-зряла възраст. 

Мария изглежда крехка, но всъщност е много страстна и своенравна натура. При първа среща тя покорява мъжете със своята женственост и предизвиква у тях желание за защита. След това ги привлича още повече показвайки скритите си неочаквани страни.

Ирина

Според една от версиите това е името на древногръцката богиня на плодородието - дъщерята на Зевс и Темида - Ейрена. Превежда се като "мир". 

Момичетата, получили това име, са много активни и лесно заразяват околните с ентусиазма си. В зряла възраст те са независими жени, които са готови да защитават мнението си, но умеят да признават и когато грешат. 

Ирина е много любопитна и обича живота, има плам в душата й, който привлича мъжете, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?