Следвайте ни

Жените полудяха по тези бг пожарникари СНИМКИ 18+

viber icon

Варненски пожарникари се снимаха предизвикателно за календар в името на благотворителна кауза. Кампанията цели да се подпомогнат децата на служителите на МВР, които са загинали или тежко пострадали при изпълнение на служебните си задължения.

Шестимата смели мъже позират пред обектива с лека нотка еротика. За всеки два месеца от годината има отделен герой. Отпечатани са 600 календара, като интересът към тях е много голям, особено от дамите.

Събраните до момента средства са около 7 хиляди лева.

За юли и август позира Николай Михайлов. Младият пожарникар приема с вълнение ролята си на модел и се снима предизвикателно заради добрата кауза, предаде Bulgaria ON AIR.

"Доста трудни кадри, доста часове работа, съответно различни пози, общо взето от сутринта до късните часове на следобед", разказа Николай Михайлов.

Догодина пожарникарите смятат отново да застанат пред фотообектива. Тогава огнеборците ще се снимат със спасени от тях животни.

"Да, с удоволствие ще участваме, смятаме да направим по-рано подготовка, да изберем кадрите и се надяваме да подобрим качеството на календара за 2022 година", казаха пожарникарите.

Календарът се подарява на всеки, който направи дарение за кампанията "С обич за децата, в памет на бащите герои".

Коментари (2)

Честно

Честно

22.02.2021 | 09:36

Прилича ми на гейпарад. Парите може да не са от дами.

Отговори
1 1
Краси

Краси

22.02.2021 | 10:30

Не знам на какво ти прилича, но момчетата полагат грижи за здравето и телата си. Явно идеала ти за мъжко тяло е Шкембе Войвода.

Отговори
1 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай