Следвайте ни

Жените от тези зодии могат да предсказват бъдещето

viber icon

Забелязвали ли сте, че има жени, които казват нещо просто така и то се сбъдва? Те притежават силно шесто чувство! А може би са вещици? 

Според астролозите има 3 зодиакални знака, които имат специална дарба и могат да предсказват бъдещето. Доста често се случва всичко, което са казали, да се сбъдне. Такива момичета обожават фразата: "Нали ти казах!".

Дева

Жените, родени под знака на зодия Дева, умеят да забелязват детайлите, а ако решат да кажат нещо, то ще е само, ако са сигурни в него на 100%. 

Ето защо, ако Девата е казала нещо,  ще бъде така и не трябва да се съмнявате в това. Просто трябва да приемете, че Девите знаят много повече от вас. А ако те не знаят,  няма да говорят за това. 

Скорпион

Представителите на тази зодия обичат да говорят на шега, а след това казаното от тях вземе, че се случи! Всичко това се дължи на огромната им интуиция.

Скорпионите са свикнали да се доверяват само на нея и правят много добре, защото тя никога не ги е подвеждала. И няма да го направи! 

За жените от тази зодия всички хора са като отворена книга. И често страдат заради това, защото понякога наистина искат да бъдат измамени, но това не се получава. 

Риби

Жените, родени под знака на зодия Риби, също са надарени с тази специална дарба. Отстрани може да  изглежда, че говорят невероятни неща, които няма шанс да се сбъднат, но минава време и всичко, което са казали Рибите, става факт. 

Това е просто нереално!

Рибите са свикнали със способностите си да предсказват всякакви събития, близките им също. Тези, които не ги познават, винаги остават много изненадани.

Източник: jenata.blitz

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?