Следвайте ни

Жените от тези зодии могат да имат всеки мъж

viber icon
Всяка една жена действа по различен начин с мъжете. Има жени, които са нежни и романтични, има такива, които са тихи и срамежливи. Днес обаче няма да ви разкажем за тях, а за жените, които са страстни и могат да притежават всеки мъж.
 
Те знаят точно какво искат и винаги го получават, независимо колко нерви и усилия ще са им нужни. Набележат ли си някой мъж, няма начин да не го получат, готови са на всичко, за да постигнат целта си. Всъщност тяхната цел е да се забавляват, а мъжете просто са луди по тях.
 
Скорпион

Това са целеустремени жени, които знаят точно какво да направят, за да привлекат вниманието на мъжа, когото харесват. Те са много страстни и огнени, привличат мъжете като магнит. Качеството, което много им помага да завладяват мъжките сърца е коварността. За тях няма значение какво ще им коства прелъстяването, важното е да стигнат до края. Имат изключително много обожатели, защото са изключително магнетични.
 
Обикновено жената Скорпион е интересна за всеки един мъж. Тя може да има всеки, стига да го пожелае. Няма лоши намерения, но обикновено всичко, което прави е за забавление, тя не търси сериозна връзка.

 

Телец
 
Те изглеждат много тихи и спокойни , но всъщност са скрити лимонки . Много добре знаят какво искат и по какъв начин да го получат. Упоритостта им им помага малко по малко да стигат до целта. Нищо не може да ги спре, ако искат да имат сърцето на някой мъж. Жените Телец не създават такова впечатление в началото, но това не бива да ви заблуждава. Те са изключително нежни, всеотдайни и верни. За това веднъж хлътнал по тях, един мъж просто не може да ги забрави. Оставят трайна следа след себе си. Възможно е в началото да се държат с вас като с приятел, за да се доберат по-лесно до крайната цел, а тя е да спечелят сърцето ви.

 

Лъв
 
Играта с тези жени определено е много интересна. Те имат високо его и обикновено са малко по-недостъпни от останалите жени, а всъщност това кара мъжете да се влюбват в тях. Жените, които носят този зодиакален знак са едни от най-интересните зодии за мъжете, пише actualno.com. Обикновено те са в графата „незабравими“ жени. Лъвиците имат мнение за всичко и несломим нрав. Те са като истински кралици.
 
На пръв поглед изглеждат студени, а това наистина привлича мъжете. Обичат да са център на вниманието и обикновено им се получава много добре. Те са магнетични и привлекателни, правят всичко с много емоция и страст. Държат се на ниво и не биха показали, че се опитват да завладеят сърцето на мъж, правят го тихо и скрито, което прави играта с тези жени още по-интересна.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?