Следвайте ни

Жените от тези 4 зодии ще ви побъркат от ревност

viber icon

Има жени, които са толкова ревниви, че няма значение дали партньорът им е предан като куче, те винаги ще намерят в какво да го обвинят. Ето кои са най-ревнивите зодии сред жените: 
 
ТЕЛЕЦ: Телците са много опасна зодия. В началото на всяка връзка си дават вид на много либерални, спокойни и въобще няма да си кажете, че са ревниви. Докато в същото време в тях бушуват яд и ревност, която пазят за по-нататък, за да не уплашат човека до себе си още в самото начало. Когато връзката напредне и се почувстват сигурни, показват рогата си и започват да стават много зли. Непрекъснато се дразнят от колежки и приятелки на мъжа до себе си. Стават гневни, правят скандали без причина и просто искат да обсебят човека до себе си, така че да не мисли за други жени. Успокояват се чак, когато минат 40-те, преди това трябва да имате здрави нерви, за да сте с тях! 

БЛИЗНАЦИ: Представителите на тази зодия са жени, които никога не крият ревността си. Те са много открити за тази тема още в началото на връзката, защото са били наранявани много пъти и вече изпитват страх от това някой да не им изневери отново. Именно затова са много бдителни, винаги следят внимателно поведението на партньора си и може да му съсипят живота с непрестанното натякване, че не им обръщат много внимание, че излизат в компания, в която има жени и какво ли още не. Те непрекъснато искат да са близо до мъжа до себе си, не го пускат никъде без да ги вземе с тях, което разбира се омръзва много бързо на всеки един мъж! 

ДЕВА: Девите са едни от най-проклетите зодии в една връзка. Те просто няма да оставят мъжа до себе си на мира. Ще намират и най-малките поводи да се заядат. Тяхната ревност е по-скоро търсене на внимание. Ревнуват винаги, когато мъжът до тях обръща внимание на нещо друго, но не и на тях – работа, хоби и какво ли още не. Девите искат непрекъснато да са обожавани, да бъдат заедно с човека до тях, той да им пише и звънни постоянно, което е много задушаващо за всеки един човек. Затова мъжете бързо се изморяват и заклеймяват Девите са луди жени, с които не искат да имат нищо общо.   

СКОРПИОН: Скорпионите са жени, които отмъщават жестоко, ако някой им изневери. Много внимават с човека до себе си, често му ровят по телефона и знаят всичките му пароли. Искат да имат пълен контрол без другият да се усети и често им се получава. Мъжът до тях изобщо не подозира, че е под постоянно наблюдение и е сравнително спокоен до момента, в който Скорпионите не изровят някой двусмислен чат и не започнат да хвърлят огън  и жупел. Докато мъжът до тях не е на колене от изтощение, няма да го оставят на мира. Мъжете за голяма почуда не си тръгват от тази зодия, защото си мислят, че ревността им е признак на голяма обич. Скорпионите са много хитри, никога не забравяйте това, пише actualno.com.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?