46

Жените от "Ергенът" не са й в категорията: Алекс купонясва с любимка на Слави СНИМКА

Скандалите и безбройните проблеми, които има психоложката Алекс с останалите участнички в "Ергенът", явно са оставили следа и след края на шоуто. Гърдева до-ден днешен е скарана с почти всички жени от шоуто на bTV и не е успяла да стопли отношенията си с тях след финала на снимките. Днес брюнетката поддържа връзка единствено с певицата Ева, докато всички останали от групата си организират общи срещи и са приятелки. 

Алекс наскоро се оплака в социалните мрежи, че останалите момичета в шоуто са упражнявали над нея психически тормоз. Те подхвърляли злобни забележки по неин адрес, наричали я „дебелана”, подигравали й се, че е по-голяма от главния герой с телевизионната „драма” – Виктор, и я потискали по всякакви възможни начини, за които успявали да се сетят. Дали действително е било така, трудно може да се докаже без съдействието на продуцентите. Едно обаче е сигурно – днес хипнотизаторката не се среща с нито една от колежките си в шоуто, като се изключи Ева Георгиева. Наскоро Алекс показа снимка със свои приятелки, сред които е именно Ева, която е я награбила за гърдата. На фотоса е и русата секси психоложка Лилия Стефанова, която преди време се уреди с рубрика при Слави Трифонов. Това е единствената снимки на Алекс след шоуто, на която присъства и други момиче от „Ергенът”.

В същото време останалите моми стават все по-близки месеци след финала на снимките. Преди дни на откриването на хотел, който носи името на Дениз Хайрула, те бяха специални гостенки. Моделката бе поканила Габриела, с която са приятелки още преди „Ергенът”, рускинята Виктория, колежката си Благовеста Бонбонова, недолюбваната от зрителите Людмила, обичащата да си пийва Венета, ексцентричната Зори, но не и Алекс, нито Ева.

Според слуховете, Благовеста, която уж беше близка с Александра, е успяла да се скара зверски с нея, тъй като се е подразнила от явните симпатии на Виктор към кандидат-психоложката. В предаването вече показаха началото на конфликта. Той се е задълбочил на снимачната площадка, а днес резултатът от него е огромна пропаст между двете брюнетки. Затова пък Бонбонова се е сближила с Люси, с която първоначално не се обичаха, писа "Уикенд".

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Марина

Марина

24.04.2022 | 23:47

Ако бях на мястото на Александра,аз също не бих контактувала с повечето от участничките!

Отговори
20 0
SB-13

SB-13

25.04.2022 | 05:52

А с Вас как мога да вляза в контакт?

Отговори
0 0
SB-13

SB-13

25.04.2022 | 05:54

А с Вас как мога да вляза в контакт?

Отговори
0 0
Мариана

Мариана

25.04.2022 | 11:49

Дениз е обиколила всякакви конкурси за да стане известна в шоуто на Слави ,,Мис Левски-Г".

Отговори
3 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?