46

Жените от 3 зодии могат да съсипят живота ви, вижте как

Има момичета, които са способни да вдигнат страшен скандал, независимо дали има причина за това, или няма. Астролозите са категорични, че подобно поведение е най-често срещано при представителите на 3 определени знака. Специалистите съветват много да внимавате с тях.

Телец

На нивото на драматизъм на тези хора може да завиди всеки актьор. Жените телец вече са измислили как да получат каквото искат от мъжете - чрез манипулации и скандали. 

Не всички момичета от тази зодия изпадат в истерия, но наистина често избират пътят на драмата и затова често остават сами. Жените Телец често могат да преодолеят страстта си към шумните кавги с помощта на терапия, но докато се решат на подобна стъпка минава много време.

Лъв

Представителите на тази зодия са много притеснени какво мислят другите за тях и именно това може да се превърне в повод за редовни истерии. 

Лъвиците са пред нервен срив доста често и той е гарниран с крясъци и хвърляне на предмети. Околните е добре да стоят настрана от тях, докато бурята премине. Въпреки че родените под този знак бързо подпалват, те и също толкова бързо забравят за какво иде реч. 

Водолей

Жените Водолей обичат да получават различни емоции и са готови на всичко, само и само да не им е скучно. Ето защо, ако всичко наоколо е сиво и мрачно, такива търсачи на силни усещания могат да вдигнат скандал. 

Обикновено няма реална и сериозна причина за това, просто Водолеите се освобождават от стреса така и получават необходимия заряд. В такива моменти е по-добре да не ги докосвате и да си се занимавате със свои неща. Приемете случващото се със смирение, сякаш е природно бедствие, пише jenata.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Асан

Асан

24.01.2022 | 23:43

А бухалка зад врата искат ли :)))

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?