Следвайте ни

Жени на всички времена: 5 зодии се разхубавяват с възрастта

viber icon

Има мнение, че разцветът на женската красота се пада на 20-25 години. Животът обаче опровергава този факт. Оказва се, че красотата на жената до голяма степен зависи от зодията. С течение на годините представителите на тези съзвездия не губят вкуса си към живота. Те изненадват околните с неувяхващата си красота. Ще ви кажем кои зодии жените стават само по-хубави с възрастта.

Рак

С годините може да станете по-хубави не само физически, но и духовно. В ранните си години Раците често се страхуват да изразят мнението си и да защитят позицията си. Поради тази несигурност те започват да развиват комплекси, които значително усложняват живота. И ако смятаме, че Ракът е най-чувствителният знак на зодиака, то знайте и, че той дълго време ще мълчи и ще държи всички мисли дълбоко в себе си.

Те спокойно обсъждат всяка тема, дори и най-пикантната, а компетентната им реч и остроумие привличат все повече почитатели. Този период може да се нарече разцвет на жените Рак.


Дева

Дълго време Девите се водят от твърдия си характер и не могат да решат какво искат от живота. За помощ се обръщат към околните: роднини, любими, съпрузи и приятели. Самите те, Девите трябва да се саморазберат, а когато настъпи този период, тогава представителите на тази зодия започват да усещат вкуса на живота. Обикновено това се случва на 40-годишна възраст. Девите спират да се придържат към стабилността и започват да търсят приключения в живота. Те осъзнават, че са красиви и умни, поради което са способни да се справят с всякакви проблеми и да постигнат много в живота.

Везни

Везните понякога имат проблеми със самочувствието. По принцип е трудно за представителите на въздушната стихия да събират мислите си. Наред с това жените Везни имат и куп комплекси, свързани с външния им вид. Те постоянно мислят, че не са достатъчно красиви, поради което желанието да се скрият от целия свят само се засилва.

С възрастта тези терзания забележимо намаляват. Жените Везни излизат от сенките с високо вдигнати глави, показвайки на целия свят, колко много могат да се променят. Тогава спират да търсят недостатъците в себе си. Нещо повече, само външният им вид подлудява мъжете, което осезаемо засяга самочувствието.

Козирог

Жената Козирог винаги се е славила със спокойствие, благородна издръжливост и предпазливост. Нещо повече, това се проявява от много ранна възраст. Козирозите обаче не се раждат по този начин, а стават - през целия си живот. Те се научават да контролират емоциите си и се опитват да помогнат на всеки, който ги поиска.

След достигане на определена възраст, започват да се забелязват проблясъци в очите на представителите на тези зодии. Мъжете, се стремят да разрешат загадката с прераждането, а жените Козирог с възрастта имат повече почитатели.

Риби

Скромността краси човека, така мислят и Рибите. За представителите на тази зодия е трудно да разпознаят реалността, поради това непрекъснато навлизат в своя фантастичен свят. За тях е трудно да бъдат сред други хора и комплиментите обикновено ги притесняват.

С годините Рибите се научават да приемат и разбират женската красота. След като се погледнат в огледалото, най-накрая виждат, че външният им вид е доста привлекателен. След това сменят гардероба, прическата си и от грозно (както им се струва) патенце се превръщат в истински красив лебед.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?