Следвайте ни

Жената на Милен Цветков с шокиращи разкрития

viber icon

Последната половинка на Милен Цветков – нумероложката Милена, с която журналистът живеел на семейни начала до деня на фаталната катастрофа, която отне живота му, изля душата си в социалните мрежи. Тя публикува част от последния им разговор, който водили минути преди тв водещият да загине, за да почете 3-те месеца без него, пише ретро.
 
„Три месеца без теб, любов моя! В последния ти ден ми каза, че си мечтаеш след няколко години да си спомняме как сме преминали през пандемията и ти да ме питаш:
– Помниш ли?
Беше сигурен, че няма да умрем от коронавирус! Не мога да повярвам, че шегувайки се с мен онази сутрин, с твоя симпатичен пиперлив хумор, отново се оказа прав, казвайки ми с любяща усмивка:
– Знаеш ли, любов, понеже ти си по-млада от мен, най- вероятно аз ще си тръгна от тази земя преди теб, затова се усмихвай на шегите ми, защото някой ден ще искаш да ги чуваш отново, но няма да имаш тази възможност!

Никога няма да забравя онзи поглед на сбогуване, когато затвори вратата на дома ни за последен път, тръгвайки към друго измерение. Сега шегите ти кънтят в ушите ми и повече от всякога знам, че за любовта Вселената е безгранична!
Днес Отец Васил ми каза:
– Момиче, за Бога всички са живи... независимо къде се намират.
– Независимо къде си сега, любов моя, аз разтварям ръце, за да те прегърна, целувам устните ти и тихо ти прошепвам:
Обичам те!”, написа Милена в своя фейсбук профил, като добави и тяхна обща снимка с Цветков, на която изглеждат щастливи край морето.
 
Връзката на специалистката по нумерология и журналиста беше неизвестна в публичното пространство до неговата смърт. Макар двамата да живеели заедно повече от 2 години, съумели да запазят отношенията си далеч от хорските уста. Едва след смъртта му Милена призна, че са били лудо влюбени, и разкри, че са се запознали след нейно участие в неговото предаване, а след ефира били неразделни до последния му миг.
 

Коментари (2)

Деската

Деската

28.07.2020 | 14:41

Интересно защо другите две жени не споделят нищо. Чувствата нормалният човек ги пази за себе си.

Отговори
2 0
Колко пъти ...

Колко пъти ...

28.07.2020 | 09:17

.... ще го публикувате това???

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?