Следвайте ни

Жената на Бахаров жертва най-скъпото, за да го изкара от затвора

viber icon

Актрисата от „Ягодова луна“  Рая Пеева жертва най-скъпата си вещ, за да измъкне от затвора гаджето си Явор Бахаров. Рая продала колата за 18 500 лева колата си. Тя не искала да се разделя с любимото си „Волво“, но за да погаси разноските по делото на гаджето си Явор Бахаров, се наложило да обяви автомобила за продажба,  пише „Галерия“.

„Колата наистина е в добро състояние. Обадих се като клиент и попитах дали цената подлежи на коментари – смъкнаха ми още 1000 лева, което за този модел е доста“, разказва наш източник.

По всичко личи, че Рая и Явор са на зор. След като Бахаров бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние и употреба на наркотици, му бе платена гаранция в размер на 5000 лева. Предполагаше се, че парите са били изпратени от брата на Явор – Захари Бахаров. Близки до актьорската двойка обаче разкриват, че Рая е взела сумата назаем от приятел и се надява с продажбата на волвото да ги възстанови.

Разноските по наказателното дело и адвокатския хонорар пък щели да излязат около 2000 лева, като се очаква на Бахаров да бъде наложена солена глоба. Семейството му отказвало да помогне финансово и се наложило Рая сама да се оправя с кашите на гаджето си.

Явор бе арестуван в началото на февруари в Банско, след като униформените го хванаха да кара пиян и дрогиран. Тъй като това е поредно провинение на актьора и е с условна присъда, го грозят солени санкции, дори и затвор.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?