46

Жената чудо падна от раз: Зрители празнуват края на Джаферович в "Игри на Волята"

Вчерашният дуел в "Игри на волята" определи първия полуфиналист - Георги. Живо заинтересовани обаче феновете бяха от неочакваното отпадане на една от най-силните жени в шоуто, поне на думи, Евгения Джаферович. Това е първа битка за участничката, която забъркваше интрига след интрига и не пропускаше да напомни колко страховит съперник е. Истината се оказа малко по-различна, а фенове на предаването буквали заливат социалните мрежи с радостни коментари след отпадането на Джаферович.

Ето какво е мнението на зрителите: 

Впечатлена съм от Георги, колко противници изхвърли от играта съвсем честно. С качества които показа като на шампион!
 
Този епизод ще го гледам няколко пъти, за да съм сигурна, че най-накрая си тръгва тази жена. Продукцията толкова я побутваха, че очаквах накрая да и кажат да годи на острова на изгнаника или нещо подобно…

Взимам пуканки и се присъединавам към Вас, удоволствието ще е голямо да гледаме отпадането.

Браво Георги само така Джаферо вън сама си го направи неочакваше такъв обрат

Браво на Георги, че я номинира и я елиминира!
 
С голямо удоволствие гледах този епизод. Голям кеф.
 
Много го подценяваха това момче, а е страхотен плувец и много издържлив играч! Успех!
 
Жената "чудо" само с една битка и тя падна на нея.

И "мъжът" , който до последно се крие зад фусти. Джентълменът"Мани ще я тормозя докрай"

"Непобедимата си тръгна"...
 
 Единственият участник, за когото не съм попаднал на нито един положителен коментар!!!! Това е показателно! Радвам се, че хората не одобряват и не приемат такова поведение, като това на Джеферович.   Изобщо пък няма да коментирам, че битката беше обидно лека за такъв етап на играта.
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Цецо

Цецо

25.11.2022 | 15:00

Голям кеф, отпадна интриган.ката и фалшив герой Джаферович. Мъжете са много по силни, а жените са с голямо самочувствие както е в живота. Нахални, фалшиви и слаби играчи, това са жените. Остава сега да изритат и Виктория. Тя стигна до финала благодарение на интриги и подли съюзи. Виктория може да свири на кавал с малката си уста, това е най-силното и качество.

Отговори
8 1
Тв критик

Тв критик

25.11.2022 | 14:13

Не гледам и не се интересувам от предавания от този сорт . Хляб зрелище и тъпотия.

Отговори
3 0
Ели

Ели

25.11.2022 | 12:05

Много по рано,трябваше да отпадне тази жена! То беше ясно,че продуцентите ще я напътстват и информират за играта! Зрителите си отдъхнаха,и оттук нататък с удоволствие ще проследим предаването!

Отговори
19 0
Кити

Кити

25.11.2022 | 11:21

Протежето на продуцентите!!!!! Най-после лъсна колко е ,,,,,,,силна и велика'''' Георги и Ралица я биха като ,,,маче в стена''. Ами, че тя едва си влачеше задните части по трасето. И на битката с Генчо беше същата. Спаси се на пъзел, който е решавала поне 2 пъти. Ама Георги й го начука. Браво Жорка!!!!!

Отговори
20 0
Зрителка

Зрителка

25.11.2022 | 11:14

Да, битката беше обидно лека за такъв етап на играта. Може би се надяваха Джаферович да победи, както победи Генчо- благодарение на пъзела. Тук пак имаше пъзел и като чух това си рекох - ами защото Джаферович участва. Тази битка по никакъв начин не може да се сравни с битката между Гого и Лефтеров - това беше най-тежката битка до момента и не за етапа в който се проведе според мене. Очакваме развръзките по-нататък.

Отговори
22 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?