Следвайте ни

Жена с могъща сила върнала Биляна Дол при Валери

След раздялата на Валери Божинов с 43-годишната моделка Биляна Дол, футболистът изпаднал в тежко емоционално състояние. „Не се хранеше, не излизаше никъде, отказваше да контактува с приятели“, разказват негови близки. Именно те го посъветвали да посети известен маг в околностите на София.

Самият Валери, който бил дълбоко суеверен, отдавна имал съмнения за направена магия. От доста време насам кариерата му върви стремглаво надолу. Още преди години Божинов бе забелязан да носи специален амулет на ръката срещу уроки и черни магии. Заради поредицата от неудачи в живота си - и на личния, и на професионалния фронт, Божинов прибягнал до услугите на една от най-известните и могъщи врачки в столицата.

Ясновидката му предсказала, че с Биляна отново ще се съберат и му изготвила специален амулет, който да му помогне в борбата за сърцето й. Преди две седмици Валери отлетя за Белград, където направи грандиозна изненада на Биляна с цел да я омилостиви и да му прости за изневерите. Футболистът бе наел луксозно Ферари, пълно с подаръци за неговата любима. Сред даровете – огромно плюшено мече и голяма кутия с луксозни бонбони под формата на букет. Божинов ползва известна фирма, която му помогна в осъществяването на изненадата и дори заснех кратко видео, докато Биляна си получава подаръците. Сръбкинята бързо се поддаде на романтичния жест и чара на Валери и двамата официално съобщиха, че отново са заедно.

Източник: hotnews.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (1)

Гага

22.08.2019 | 07:26
0 0

Няма да трае дълго...

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?