Следвайте ни

Жена ли е? 800 000 китайци на колене пред Кристиян Костов

viber icon

800 000 китайци са гледали онлайн концерт на Кристиан Костов през февруари. Събитието преминало с небивал успех. Това разкри самият Костов, за когото преди дни медиите гръмнаха, че се е  появил пред Народния театър с рокля. Малко по-късно пък го нападнаха, че говори за себе си в женски род. Това влияе негативно на талантливото момче и не иска повече да чува за родината си. 

„Четох, че съм бил по пола, с рокля…Шалът ми се води рокля… Не знам кой го е писал това?!“ – казва той и подчертава: „Все ми е тая! Аз ако слушам всеки, няма да имам време за себе си. Животът ме е прекрасен! Бих искал всеки един човек, който пише това за мен, да знае – нищо не се променя от това в живота ми. Няма да ми повлияе нито по добрия начин, нито по лошия“.

Тези дни той бе в България, за да уреди някои административни въпроси, свързани с лични документи. „Всичко успях да направя, дори имах и фотосесия с приятелите ми“ – радва се изпълнителят.

В момента е отдаден на обучение по китайски език, учи се и да свири на китара, което също се оказва негова нова страст.

„Липсва ми много да ходя на концерти, да виждам хората, да пея заедно с тях… Просто да може да гушнеш човек спокойно и да не мислиш, че ще се заразиш. Мен не ме е страх за мене си, страх ме е, че живея с дядо ми, който е на 90 години и ако се разболее, това ще е трудно. От това ме е страх“ – обяснява певецът и се обръща с апел към всички: „Моля ви, хора, пазете се! Много е опасно това нещо, половината ми приятели са били болни и не е добре, не всички са го изкарали лесно. Не слушайте хората, които се смеят на маските“, призовава талантливия певец, цитиран от show.blitz.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?