46
Следвайте ни

Жена, ама друг път! Шокираща промяна на Кристиан Костов СНИМКА

viber icon

Женствената визия на Кристиан Костов остана в историята. Талантливият певец, който класира България на второ място на "Евровизия" през 2017 година, показа нова прическа, с която ни напомни точно на този му период. Дълго време Кристиан беше с дълга коса, която обаче не се харесваше на всички.

Певецът отнасяше страшен хейт в мрежата, защото на някои потребители им приличал на жена. По-рано тази година Крис разказа в интервю, че изобщо не се определя за жена, харесва тялото си и не смята да променя нещо по себе си. 

Не е изненадващо, че Костов буди толкова негативни коментари у нас. Често хората, които дръзнат да са различни, провокативни и оригинални предизвикват онези, които живеят в своето сиво и еднообразно ежедневие. Кристиан обаче не се притеснява от злобните атаки, защото познава себе си добре и не държи обяснение на никого.

Кристиан иначе сподели в сторитата си в Instagram, че известно време се е отдръпнал от социалните мрежи, защото имал нужда да се изключи от всичко. Най-голямото му постижение е, че за първи път от цял месец имал ден без никакви панически атаки.

"Бях извън социалните мрежи в последно време, а днес за първи път от месец не съм имал паник атака или тревожност", разказа Кристиан, който описва паник атаките като мъчение, от което не можеш да избягаш, но трябва да говориш открито за проблемите си, защото само така ще се справиш с тях, пише "vbox".
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

От Аз

От Аз

03.12.2021 | 18:45

Паник атаките са гадно нещо.Не го пожелавам на никого.Синът ми имаше получи ги на 20 год ....трудно е после стана затворен ...Тогава нямаше социални мрежи.Никой не е застрахован...бъдете толерантни

Отговори
12 0
Страшно е

Страшно е

02.12.2021 | 12:17

да си родител на такова нещо. Ужас.

Отговори
8 6
Васко

Васко

02.12.2021 | 08:34

Абсолютно същата история като на Азис. Важното е пари да падат.

Отговори
9 6
Свилен

Свилен

02.12.2021 | 08:33

Аз никога не съм ползвал социални мрежи и никога не съм имал паник атаки!

Отговори
9 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?