71

Жадна за слава: Млада тиктокърка вкара Кобрата в нова интрига

Само дни след като Кубрат Пулев сподели, че е станал татко за втори път, млада девойка опитваща се да се популяризира в tiktok като Никита, забърка Кобрата в нова афера. Знае се, че и двете деца на Кубрат са от неговата възлюбена Розали.

Девойката с едва 12 хиляди последователи публикува компрометиращ боксьора клип. Той започва с обща снимка - вероятно тя го е видяла и помолила за фото спомен. След това обаче тинейджърката Никита публикува кадри на скъпи чанта и бижута, аксесоари на световноизвестни марки, видео от няколко секунди, на което тя шофира лъска в автомобил porsche, а след това и мистериозен мъж. Уловила е още романтична наздравица, морски пейзажи от екзотични дестинации в чужбина и куп скъпи подаръци.

Момичето в действителност има сходство с описанието, но мнозина заподозряха, че това си е чиста доза пиар на гърба на спортиста. Това провокира и критичните, дори обидни коментари.

Разбира се Кубрат не е коментирал нищо по случая, най-малкото защото би било обидно да се принизи до нивото на начинаеща инфлуенсърка, писа „Галерия“.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
10 коментара
Миодраг Лудия Грозник

Миодраг Лудия Грозник

16.02.2023 | 03:59

да си пие редовно хапчетата ако не му помагат има и лудници и да спре да тормози хората с психическите му проблеми

Отговори
4 0
Гого Кривия

Гого Кривия

16.02.2023 | 00:38

Гери Никол преди да продължиш да лъжеш хората, че сте се събрали с Дани виж тази статия https://razkritia.com/liubopitni/bivshiyat-na-geri-nikol-ya-zakla-beshe-tolkova-poshlo-che-edva-ya-iztrayvah-pokaza-i-novata-si-snimki/199929

Отговори
1 0
Гого Кривия

Гого Кривия

16.02.2023 | 00:36

Гери Никол престани да си измисляш лъжи, че си се събрала с Дани Илиев, защото той каза че с теб е бил по сметка, а не защото те харесва или обича. И ти си тъпа нахалница, като тая от снимката която се опитва да имитира Принцесата заради която Дани Илиев те заряза, но и да я имитирате сами виждате, че няма как да сте като нея, все пак тя е уникална а вие за нищо не ставте освен, че сте грозни и прости сте и бездарни.

Отговори
5 3
Жалки имитаторки

Жалки имитаторки

16.02.2023 | 00:27

Е ама много имитирате Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, много ви се иска да сте като нея, ама не можете, ако ще незнам с кой да се снимате никога няма да сте като нея, така че и да я имитирате пак няма да станете като нея, а ще си останете изкуствени, смотани еднодневки!

Отговори
3 1
Виктор П.

Виктор П.

16.02.2023 | 00:09

ММА Русия Китаец каза да питам Принцесата заради която Дани Илиев заряза Гери Никол, как е изкарала Свети Валентин и дали му е получила поне неговите подаръци, защото му казали, че подаръците които другите ММА бойци са изпратили, за съжаление не са стигнали до Принцесата, момчетата ги хвана яд, че Принцесата не е получила подаръците и се чудят, какво се е случило.

Отговори
2 1
Тервил Пулиф

Тервил Пулиф

15.02.2023 | 21:18

Моят брат е ялов,освен това е и ду педавец,обича да го прас кът отзад по възрастни мъже от него

Отговори
4 6
Майка

Майка

15.02.2023 | 21:01

Уважаема редакция,аз не разбрах от публиката момичето е в лъскав автомобил Порше,или лъска в автомобил Порше???Миля Ви, преди да публикувате нещо,ПРОЧИТАЙТЕ ГО ПРЕДИ ТОВА!!!

Отговори
12 1
Леля Мале

Леля Мале

15.02.2023 | 19:34

Има хора които не приемат поражението. И от злоба са готови да убият дори. Стига с тая отмъстителна злоба към семейството на Кобрата. Злобата разболява. Всеки има право на щастие. Даже и поражението трябва да се преудолее с достойнство.

Отговори
12 6
Дядо Йоцо гледа

Дядо Йоцо гледа

15.02.2023 | 18:01

Тоз комплексар наистина си повярва,въй колко е жалък и смотан горкият и не се усеща

Отговори
9 9
Дядо Йоцо гледа

Дядо Йоцо гледа

15.02.2023 | 17:58

Абе тоя комплексар тиква кат Бойко ли е или го имитира по мн начини? Но пък е номер едно да бие пенсионирани афро-американци и латино си,и тук там някой евро пенсионер ,е ...ВЕЛИЧИЕ НА ПОЗОРА

Отговори
11 8

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?