46

Жадна ли е за злато? Страшен скандал с Алекс след "Ергенът" СНИМКА

Все повече платените публикации на Александра Гърдева започват да лазят по нервите на последователите й. Фаворитката от "Ергенът", която се отказа на финалната права, е обърнала профила си в Инстаграм на рекламна агенция. От последните постове на психоложката няма нито един, който да не е платен, и в крайна сметка последователите й просто ще избягат, гласят много от коментарите.

"Току-що четох статия за безполезните профили и твоят беше споменат, защото си почнала да рекламираш какво ли не и каквото ти падне... Не го казвам със злоба, но много, много бих се радвала, ако споделяш повече неща свързани с твоята професия, нещо, което да ни зарадва "отвътре" стоката ще е по стойностна и ценна", пише дама. На коментара Алекс отвръща, че разбира и уважава мнението на всички, но не обелва и дума за многобройните пиар акции в профила й.

Любимката на Виктор Стоянов добавя под друг критичен коментар, че стои зад всяка реклама, която е направила. "Естествено е да я търсят след шоуто, но ако продължава в този дух, ще загуби симпатиите на зрителите. Рекламите идват в повече", категорични са коментиращите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Вяра

Вяра

06.07.2022 | 14:10

Това е злобата и простотията на Виктория /руската пияндрюша/ платила на Марица да напише статията срещу Александра.

Отговори
6 4

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?