Следвайте ни

Известно лице на NOVA с драматична стъпка в нова посока

viber icon

Цветанка Ризова вече на няколко пъти обмисляла да прекъсне успешната си телевизионна кариера и да се хвърли в дълбоките води на политиката. Предложенията, които получавала обаче, не били достатъчно убедителни, че да я накарат да си подаде молбата за напускане и да се откаже от ежедневния ефир и апетитната заплата, които получава в Би Ти Ви, пише retro.bg.

Все пак обаче Ризова не затваря напълно вратата към сериозната политика и твърди, че чакала подходящия момент и точната оферта, за да смени амплоато. „Истината е, че съм получавала предложения и това не ме изненада, защото съм човек с позиция. До този момент обаче съм отказвала. Не казвам, че няма да вляза. Никога не казвам никога. Когато е имало оферти или намеци обаче, още не съм била готова. Не съм готова и сега. Живея силно в настоящето, не съм устремена в бъдещето. Важен е днешният ден. Искам той да е пълноценен“, заявява Ризова, която от 9 години води „Лице в лице“.Миналата година лъсна и заплатата, която тя получава за 30 минути ефир на ден, възлизаща на цели 8 хиляди лева, като във внушителната сума не влизат бонусите, често раздавани в Би Ти Ви за заслуги към рейтинга. Един от основните мотиви на журналистката да не се е появила досега в кандидатдепутатска листа бил, че се опасявала да декларира имуществото си пред обществото, както са задължени ежегодно да правят всички народни представители у нас. За Цветанка се говори, че е сред най-имотните в бранша. Освен лукс жилище в сърцето на София слуховете гласят, че притежавала и морска хасиенда на първа линия на яхтеното пристанище на предприемачите мултимилионери братя Диневи в родното Сен Тропе – курорта Свети Влас. То ѝ било подарено лично от тях, шушукат нейни колеги в тв бранша.

Ризова е и крупен съдружник с инвестиция от 10 хиляди лева и във фирма за рекламна дейност, предпечатна подготовка и компютърен дизайн, регистрирана в столицата.
Историята обаче показва, че досега цяла плеяда журналисти са заемали депутатски банки и високи държавни постове. Сред тях са настоящата заместничка на президента Румен Радев – Илияна Йотова, лидерът на „Атака“ Волен Сидеров, Калина Крумова, Тома Томов и много други.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?