Следвайте ни

Известна ясновидка предсказа кога ще победим COVID-19

viber icon

Оптимистична прогноза за изхода от битката с COVID-19 направи ясновидката Илиана Чаушева-Гьокчен. „До 2034 г. човечеството ще се пребори с пандемията. Тогава тя ще бъде минало. Още една-две години имаме спадове и върхове. След голямото затваряне няма да има друго такова в България. Бизнесът ще се рестартира до март и догодина - до август 2022 г., хората ще се стабилизират и финансово, и психически“, прогнозира гадателката пред "Ретро".

„В момента освен пандемия хората са много уплашени и ни чака една бедна 2021 г. Тя е свързана с политически трусове. Вирусът не даде урок на българите. Те не се промениха. Дори излязоха наяве по-агресивните им черти. След 4 юли светът вече няма да е същият, защото предстоят глобални промени. Тези промени започнаха от 21.12.-22.12.2020 г., защото тогава навлязохме във Века на Водолея. В него ще властва духовността, любовта, хармонията между хората. Това ще продължи 10-15 години, за да се променим. Тази промяна аз не я виждам през 2021 г. при хората“, казва още феноменът. „През 2021 г. няма да има толкова много смъртни случаи. Основният проблем на хората ще бъде как ще оцеляват и как да подредят живота си. През март може да има политически трусове между Украйна и Русия. Може да има частично затваряне между тях. В САЩ ще се борят да оцеляват, защото там пандемията даде най-големите поражения и ще продължава да дава.

Ако при нас 2022-2023 г. свършва пандемията, там ще продължи до края на 2024 г. и след това вирусът ще бъде овладян, в целия свят ще настане едно ново начало“, коментира Гьокчен и допълва, че сериозни природни бедствия у нас не се очакват. „Катаклизми по света ще има. Ние все още сме съхранени от силни земетресения и лоши поличби. Малко по-суха ще бъде годината. Ще има промяна в климата – с 1-2 градуса ще бъде по-топло“, завършва ясновидката.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

НОСТРАДАМУС

НОСТРАДАМУС

10.01.2021 | 22:30

Колежке,казваш,че през 2021 г не виждаш някаква промяна,а коренна промяна щяло да има до август 2022 г..През същата тази година до август месец заявяваш,че хората щели вече да бъдат финансово и психически много добре.Мислиш ли,че само за седем месеца това ще бъде възможно.Ще си пишем майче двойки по астрология.

Отговори
4 0
Оптимист:

Оптимист:

10.01.2021 | 19:33

И т`ва ако не е "оптимизъм"- здраве му кажи?! Има, няма още 13 години - нищо работа...

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?