2374

Известна българска писателка изригна: Пожелавам ритник в лицето...

Побоят над Диана Димитрова продължава да предизвиква множество коментари в публичното пространство. Реакциите обаче, са полярни, което още повече нажежава обстановката.

Милена Фучеджиева и този път не остана равнодушна. Нейната непримиримост, изразена в кратък пост в социалните мрежи, предизвика небивала словесна буря.

"Когато човек получи 20 мин. от най-ценното телевизионно време и наистина се бори за Кауза, трябва да го използва умно, а не да си рекламира продукцията. Може би трябваше да я посъветваш как да се държи?", пусна язвителен коментар потребителка, на която писателката и сценарист отвърна така:

"Върху нея е концентрирано огромно внимание, не е никак лесно. Да си добра актриса не означава, че знаеш какво да говориш и как да се държиш в интервю. Затова звездите имат публицисти, които ги подготвят. Всички имате нереалистични очаквания, а и известна неспособност за съпричастие. Както и да е. Не съм й адвокат, а и ми идва в повече неадекватността на обществото. Лека нощ, Мария!".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Има

Има

06.12.2022 | 08:23

гнило в цялата история, прилича на реклама, а куч.ката си е заслужила боя. Наистина е градина и е фалшива, даже май е и луда.

Отговори
5 0
Предложение

Предложение

06.12.2022 | 08:01

Нека всеки изказал се по темата да е готов да си направи тест за наркотици. Как пък никой не потърси Калин Терзийски да коментира?

Отговори
3 2

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?