49

Извади му с памук душата! Антоанет Пепе с брилянтен план за Карамански

Антоанет Пепе има брилянтен план за милионерския наследник Иво Карамански - да му извади душата с памук и после да си прави, каквото си науми с него

 

Иво Карамански-младжи изпадна в серия от неловки ситуации заради жената до себе си. Синът на Иво Карамански живее в последните няколко години с инфлуенсърката Антоанет Пепе, която прави гаф след гаф, освен това има доста скандална биография.

Карамански-младжи обаче, е напълно сляп и глух за критиките към любимата си и наляво надясно тръби, че я обожава. Тя е с 8 години по-голяма от него, но това явно много му харесва.

Наскоро Пепе се появи на обществено място с прозрачна блуза, под която ясно се виждаха зърната на гърдите й. В такъв вид, който й да е мъжът до нея, би изглеждал като глупак, пише "Флагман".

Пепе има и 3 малки деца от предишни връзки, които Иво често се налага да гледа.

Синът на Иво Карамански бе трогнат особено много от факта, че Пепе го хареса дори и без едната му китка на ръката, която загуби при катастрофа в чужбина преди няколко години. Но едва ли го е харесала само за това, при условие че е милионерски наследник.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ха ха ха

ха ха ха

16.09.2023 | 09:18

Жълтите сайтове се списват от млаДЖи меринджеи от махалите с подарени дипломи.

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?