Следвайте ни

Изумително! Ето коя е загадъчната "Книга" в "Маскираният певец" СНИМКИ

viber icon

Още едно звездно лице в "Маскираният певец" скоро ще стане факт, след като и маската на загадъчната "Книга" ще падне. Любопитна подробност е, че този, който се крие зад нея, бе разпознат единствено от поп фолк певеца Азис.

Оказва се, че това е Милена Славова. Рок тигрицата се постара да се прикрие максимално зад книжния образ, но в крайна сметка бе разкрита, както скоро ще стане ясно. Почти всички панелисти бяха убедени, че под маската се крие актриса, защото изпълнителката доста умело изпълняваше ролята си. В крайна сметка обаче, гласът й я издаде, защото е безкрайно характерен.

"Аз съм родена в другия край на "Лозенец", при басейна "Спартак" и това беше края на София тогава. Нашият блок беше последен. Сега, където е НДК, беше краят на цивилизацията.

Имаше гори и храсталаци. Диво беше. Минаваше влак, който зареждаше зеленчуковата борса и идваше отвреме-навреме. Играехме по релсите. С прашки също, аз си я направих сама. Биехме мухи с прашката, играехме футбол", заяви огнената изпълнителка във визитката си и мнозина бързо я разпознаха.

Във видео визитката на Книгата има и много други препратки към биографията на певицата. Това са старите, излезли от употреба автомобили, край които тя минава, бюстът на Сталин и портретът на Тодор Живков, грамофонните плочи от времето на соца и т.н. Именно заради дългата и богата история на Милена се казва, че „Книгата е събрала много истории”, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?