4232

Изумително! Дени и Мартин - Елвиса влизат заедно в Един за друг

Денислава Велкова, най-добре класиралата се жена в сезон 5 на “Игри на волята”, ще бъде водеща на официалния подкаст на “Един за друг”, който ще носи името “Един без друг”

Тя е участвала и в сезон 2 на най-позитивното любовно риалити с тогавашния си приятел Дани, но отпадна на крачка от финала. Първите два епизода на подкаста “Един без друг” ще се излъчат веднага след премиерата на любовното риалити на 14 и 15 февруари.

Първите гости в подкаста са добре познатите и обичани от зрителите на “Един за друг” - Криси и Арти от сезон 4. Те ще разкажат за първите си впечатления от новите двойки.

Вторият епизод на “Един без друг” ще събере Мартин Николов - Елвиса и Денислава в едно студио за първи път след “Игри на волята”, въпреки противоречията помежду им след края на формата. В коментарния епизод ще участва още певицата Роксана, която безпогрешно ще даде своята оценка за новите участници в любовното риалити.

В “Един без друг” двойките от сезон 5 ще се явят на поправителен при Денислава, която ще провери какво са научили от участието си във формата. Те ще дадат първото си онлайн интервю в подкаста, а поредицата ще се излъчва в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след края на всеки епизод на “Един за друг” в ефира.

„Развълнувах се, когато разбрах за възможността аз да водя подкаста на “Един за друг”. Върна ми най-хубавите спомени, а с участниците ще се потопя отново в предаването. Ще мога да го изживея за втори път. Участието ми в любовното риалити беше като урок – за мен и за приятеля ми, с когото влязохме. С него и до ден днешен сме в добри взаимоотношения, въпреки че се разделихме. Дори и двойки, които имат проблеми е добре да преминат през формата, защото научават дали могат да бъдат един за друг или са по-добре един без друг“,

разказа Денислава при гостуването си в “Събуди се” по NOVA.

Премиерните епизоди на “Един за друг” ще завладеят ефира на 14 и 15 февруари от 20:00 часа по NOVA. След това, петият сезон на най-романтичното риалити ще продължи да се излъчва от петък до неделя в 20:00 ч. Предаването ще предизвика силата на взаимоотношенията на 13 двойки, които ще изпитат връзката си в преследване на победата и награда, която може да достигне до 100 000 лв.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ами,

ами,

13.02.2024 | 12:11

На тази с кокошия мозък и на този с огромното его когото жадни за медийна слава няма да отделя и 5 минути от времето си.

Отговори
1 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?