46

Изтърваха юздите по NOVA: Прецедент в "Черешката" потресе зрителите

Хитовото кулинарно шоу "Черешката на тортата" стигна до момент, който зрителите не бяха очаквали. Участниците тази седмица са изявени готвачи, преминали през школата на шеф Ангелов. На прицел на онлайн бурята, разразила се в нета, се оказа Дани Спартак, който изуми всички с приготвянето на вечерята. Най-вече с това, че май нито един зеленчук не беше измит.

"Много впечатляващ епизод! Такава мърлявщина и липса на хигиена от човек с претенции за готвач, победител в състезание за готварство и с ресторант е недопустима! Да не говорим, че "тайните" съставки и предварително готовите блатове не си ги позволяват и най-изтънчените шефове, ако искат да се покажат какво могат и зрителите да научат нещо от тях", пише възмутена дама.

"Трите стръка лук ги наряза, както бяха вързани с ластика, сиренето го сряза опаковано с найлона и директно постави в чинията, чери доматите ги вземаше от пластмасова опаковка. За какво миене става въпрос...", допълва друга.

Дани Спартак отнесе доста критика и за това, че половината му меню бе с „тайни съставки“. Ще видим колегите му как ще отвърнат на удара и дали ще повторят неговия метод на готвене, разлютил мрежата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Това подобие на предаване

Това подобие на предаване

08.02.2023 | 15:39

Не може да ме потресе ,и ли разтърси не го гледам и не ме интересуват как готвят така наречените шефове на който викам готвачи.

Отговори
2 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?