Следвайте ни

Изпусна се! Диляна издаде колко тежко е с Блатечки

viber icon

"Красотата ти помага, отваря много врати. Но само ако е подплатена с още нещо". Това заяви Диляна Попова в интервю за Мон Дьо по Нова телевизия.

Тя разкри, че преди години е имала хиалурон в устните, но го е махнала. "Беше ми по-трудно да говоря. Струваше ми се, че ще стана по-симпатична. В момента нямам корекции, но се грижа много за себе си", каза още моделката.

Диляна повдигна завесата и разкри какви са отношенията й с Асен Блатечки.

"Не сме говорили досега и сме го оставили неказано и нечуто. Смятам, че след като във времето, в което любовта ни беше във вихъра си и това нещо се случваше, успяхме да я съхраним. Не мисля, че искам нашата история да бъде разказана. Тя трябва да си остане такава. Живеем в тези времена, в които се изписват неща, извадени от контекста", каза Попова. 

"О, да. Аз не съжалявам за нищо. Не съжалявам за решенията си и за това, което е трябвало да изпитам и да изтърпя. На всеки се случва, но при мен го обсъждаха всички. Имаше период, в който ми се отрази тежко и просто се затворих. Вероятно нямам смелостта да изляза и да кажа някакви неща, чакам да отмине", допълни тя. 

"Не мисля, че която и да е любов е грешка. Щом се е родила и е била там, не мога да я нарека грешка. Аз прощавам и това е едно от най-хубавите ми качества. Може би, ако засегне детето ми по много груб начин, не бих простила", заключи красавицата пред Мон Дьо. 

Водещият попита Диляна дали в момента с Асен са заедно, а тя отговори с краткото и категорично "да". 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Ева

18.02.2020 | 00:25

Диляна се е борила за щастието си

Отговори
0 0

Ева

18.02.2020 | 00:22

"Провинциализмът" (що за дума),никога не е бил пробивно средство,драга Илинчева.Красотата и умът са такова средство.А Диляна Попова от Гулянци притежава и двете.Понякога в природата стават чудеса.

Отговори
1 1

анонимен

17.02.2020 | 12:26

Не оправдам хора, които градят щастие върху нещастието на други - Диляна разби едно семейство...

Отговори
13 3

Анна Илинчева

17.02.2020 | 12:12

Не мисля, че и Блатечки, и Диляна могат да се гордеят с тази тяхна любов. Тя се случи, когато дъщеря му Канерина беше в крехка възраст. И като чета, че Попова няма да прости , ако някой засегне детето й, прощава ли си , че натовари с много мъка детството на другото дете И някак и двамата не са интересни - той с грандоманията , тя , че разбира от какво ли не. Но едно е сигурно . Провинциализмът ,като начин на мислене и на живот , е мощно пробивна средство.

Отговори
14 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?