49

Изпусна героя на живота си! Бившият на Цветанка Ризова спаси десетки в Турция

Бившият годеник на журналистката Цветанка Ризова, д-р Веселин Йолов, е бил част от българската спасителна мисия, изпратена в Турция след земетресенията там, пише Ретро.

Докторът от МВР болница е участвал в извеждането на десетки хора от руините в най-засегнатите райони от бедствието, но вече се е прибрал на родна територия жив и здрав. Той беше удостоен с награда от президента Румен Радев, отличия за смели лекари и пожарникари.  

Наред с пострадалите те са нощували на палатка, но не загубили кураж и сили нито за миг и всеотдайно се борили за живота на всеки нуждаещ се.

Бившата му любима не му изпрати поздравления, но стотици колеги и потребители в мрежата го направиха.

Три години двамата бяха особено коментирани като двойка, докато живяха заедно на семейни начала. Смята се, че дори са стигнали до годеж, но любовната им приказка секнала неочаквано за всички около тях. По всяка вероятност постоянните и рискови командировки на Йолов в чужбина са били сред причините Ризова да поиска да се разделят.   

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Биби

Биби

02.03.2023 | 17:17

Тя пък една красавица!! С тия голи рамене, които изобщо не са красиви и вместо да ги крие тя е непрекъснато с голи рамене. Просто не ти се гледа, а и с това пембено, силно розово червило!! УЖАС!

Отговори
5 1

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?