1939

Изправиха косите на зрителите: Викнаха лекар във "Фермата" заради участник

Ситуация, която изправи косите на зрителите, се разигра във "Фермата" по време на поредния дуел между двама титани. Един от най-силните участници в риалитито се почувства зле на Арената, а състоянието му наложи намесата на лекар.

Останал без дъх след първата битка срещу баскетболиста Радо, пчеларят Яни легна на земята и се развика за помощ.

"Дайте ми вода! Дайте ми вода! Лошо ми е!", простена той, а продукцията моментално изпрати лекар на терена. До по-сериозна медицинска интервенция обаче не се стигна, защото Яни постепенно успя да овладее дишането си и треперещ и потен, отново се изправи на крака.

Пчеларят, който е шампион от третия сезон на предаването, се срина физически по време на извънредния дуел. В първата битка той се справи по-бързо от опоненета си Радо при цепенето на ритловици и рязането на греда, но с цената на огромно изтощение. "Радвам се, че съм жив след тази битка", каза Яни като се освести. Във втората битка - отговори на въпроси от "Алманаха", съперникът му стопи преднината.

Дуелът ще продължи и днес до победата на един от претендентите за стоте бона.

Междувременно Радо продължава да се държи като черната овца на "Фермата". В последните дни капитанът на "Локо София" постоянно буйства и тормози всички в стопанството. Притеснени от поведението му, някои от жените поиската засилена охрана пред портата, а мъжете започнаха да обсъждат евентуалното му отстраняване от предаването, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тв критик

Тв критик

01.12.2022 | 08:05

Това никога не съм го гледал . И нямам намерение да го гледам ако пак го има .

Отговори
2 2
Е..ййи

Е..ййи

30.11.2022 | 20:10

Аман от режисирани ситуации, от трите месеца избраха точно тези кадри за двамата..е , гати манипулациите. А,.. и пчеларя да се подмива по често , че ръцете му са само там

Отговори
3 3

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?