Следвайте ни

Изплю камъчето! Ето за какво трепери Гала всеки божи ден!

viber icon

За странен ритуал преди всяко предаване „ На кафе” призна Гала. Тя чака до последния момент зад кулисите и когато чуе музикалния сигнал, с който тръгва шоуто, буквално тича към студиото. Задължително се прекръства и пожелава успех на останалите ководещи, като вперва поглед в Илиян.

„Не искам да го нарека суеверия”, застрахова се най-дълго издържалата в ефир водеща в България. Тя и друг път е признавала, че е страшно суеверна. През 2017 година водещата и половинката й Стефан, който тогава бе с нея като коментатор в студиото, се появиха с дрехи, облечени наобратно. Причината бе, че е петък, 13-и и двамата вярвали, че така ще обърнат лошия късмет, който носи тази дата.

Иначе Гала никога не закъснява за началото на предаването, за разлика от конкурента си Александър Кадиев, който често се появява в 12 без пет за старта на „Преди обед”. Тя е една от първите, пристигнали в студиото, но нарочно бяга в последните секунди преди началото на „На кафе”, за да й върви в следващите два часа и половина. Водещата признава, че е малко неуверена и явно суеверните привички са част от начините да си вдъхне сигурност.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

жоро

02.03.2020 | 14:02

Много ни итерисува за на тази цървулка предаването кой го гледа

Отговори
0 0

Петя

01.03.2020 | 10:28

За к.р?

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?