Следвайте ни

Изплува страшна тайна: Георги Илиев направил нещо зверско на Малък Тошко

viber icon

Тодор Славков е ял тупаниците на Жоро Илиев, незавсимо, че е наследник на Тато и Батето.

Столичният бохем е имал нещастието да опита от шамарите на Георги Илиев. Според легендата, предаване от уста на уста години наред, повод за скандала помежду им станала чалга дивата Глория. Не е тайна, че една от пионерките в жанра навремето е била голямата слабост на Главния.

Глория обаче била на сърце не само на Илиев, но и на Малък Тошко. В един момент внукът на Тато станал ужасно досаден в ухажването и русенката набързо решила проблема. Докладвала на Главния, че Славков я притеснява. Според преданията босът на „ВИС 2” изнесъл показна акция в столичен клуб какво се случва с всеки мераклия, пожелал личната му държанка. Тошко бил грозно пребит пред цялото заведение. 

След мелето, се наложило Батето да отиде на крака при Главния, за да му иска прошка за копнежа на сина си по Глория. Тошко получил опрощение от висаджията, но има версия, че поискал нещо в замяна. По онова време Илиев се изживяше като футболен бос в „Локомотив”, а цената да остави на мира Тошко била Пловдивското „Юве” да се окичи със златните медали в „А” група.

Версията на самия Тошко за шамарите от Георги Илиев обаче е далеч по-различна от горната. За боя признава, но не и, че причината се казва Глория. „И не беше в „НАЙ Клуб”, а в „Домби”. С Жоро бяхме на един от хилядите ни общи запои. Уговоряхме се да се местим в друго заведение. Той настоя да вземем с нас някакви много грозни девойки.

Аз бях пиян, даже на пияно ги различих, че са големи урунгели. Сопнах му се, че щом ги харесва е луд. Той ме чу много добре, но отново ме попита какво му казвам. При което аз натъртих с по-висок тон: „Абе, ти луд ли си?”. Жоро не обичаше някой да му се противи и да не е съгласен с него, затова моят въпрос му дойде в повече и скочи да ме бие”, твърди внукът на Тато.

Илиев ударил два шамара на Тошко, а като видяли, че шефът му скача на бой, главорезите му го последвали. Върху Малък Тошко наскачали десетина души, завлекли го пред тоалетните, където едва се озаптили навреме.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?