1553

Изпитание за Лъва, изненади чакат други две зодии

Успешна седмица с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което искате, независимо, че може да изглежда невъзможно. Важно е да не губите време и да избягвате безсмислени спорове. Способността да взимате бързо решения и да намирате отговори на трудни въпроси ще ви бъде много полезна днес. 

ТЕЛЕЦ

Трябва да внимавате с всичко, което се отнася до пари. Това не е най-добрият ден за покупки или сделки, които не са били планирани предварително. Усещайки подкрепата на звездите, вие с ентусиазъм ще се захващате с трудни задачи и ще се справяте добре. Много недоразумения ще бъдат изчистени.  

БЛИЗНАЦИ

Сериозно ще се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и няма да хвърляте думите си на вятъра. Вие сте добри в решаването на трудни казуси и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина разбират, че можете да бъдете както надежден съюзник, така и добър приятел. 

РАК

Денят не е най-лекият, но все пак ще е доста благоприятен. В бизнеса понякога ще срещате трудности, но не трябва да отстъпвате. Само така ще постигнете целите си. Приятели също ще ви помагат. Финансови въпроси ще бъдат успешно разрешени. Сделките, които сключите днес ще са печеливши.

ЛЪВ

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да правите неща, които не ви харесват много. Въпреки че не всичко ще върви гладко, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, днес ще се окаже изключително полезно. Не забравяйте да се похвалите за успехите си! 

ДЕВА

Добър ден за обмисляне на варианти и за търсене на нови начини за решаване на стари проблеми. Вие сте креативни във всички сфери, така че бързо ще постигнете успех, независимо от обстоятелствата. Съставените днес дългосрочни планове ще бъдат успешно реализирани в близко бъдеще.

ВЕЗНИ

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, защото по-късно ще възникнат нови ангажименти и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко вероятно е денят да мине без разногласия и противоречия. Ако не загубите хладнокръвие ще успеете да туширате напрежението.

СКОРПИОН

Ден на страхотни идеи и неочаквани прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете правилните решения. Бъдете внимателни към малките неща и не пренебрегвайте нищо. Понякога ще ви отнема повече време, за да се справите с проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят ще изисква балансирани решения и обмислени действия. Не винаги ще си струва да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на много въпроси ще се окажат по-трудни, отколкото сте си представяли. Интуицията ще ви помогне да разберете нещата в дълбочина. 

КОЗИРОГ

Не се ядосвайте. Това е един от онези редки дни, в които може да ви е трудно да запазите спокойствие. Нищо няма да върви по план и ще трябва да отложите неща, които сте очаквали да направите. Освен това настроението ви ще се променя често и това може да доведе до конфликт.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще направите много полезни неща не само за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали трудности и често ще давате добри съвети. Тези, на които сте помогнали днес, ще станат ваши съюзници или близки приятели. 

РИБИ

Добър момент да завършите нещата, които сте започнали и да разрешите проблеми, които са ви притеснявали през последните дни. Наясно сте какво трябва направите и какво може да отложите. Това е чудесен ден да се видите с приятели и да обсъдите бъдещи проекти с тях.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?