2374

Изписаха ѝ веждите: Ергенът натири палавата Благовеста, тя си намери известен ТВ водещ СНИМКА

Благовеста Бонбонова бе натирена от "Ергенът" Виктор броени дни преди финала на шоуто. Разбира се, тя си тръгна със сълзи на очи и преживя много тежко безразличието на мачото, в когото открито заяви, че е влюбена. 

След отпадането си тя направи много интимно признание и заяви с кой роден тв водещ е имала еротични сънища и дали е правила секс в именито на "Ергенът".

При гостуването си в "Шоуто на Николаос Цитиридис" Блага призна, че е имала няколко еротични сънища с култовия гологлав водещ. Той бе толкова засрамен, че дори не успя да реагира на нейните напористи намеци и интимни закачки. 

Все пак се поинтересува дали някое от момичетата е правило секс по време на снимките на "Ергенът". Тя заяви, че вероятно е имало такава възможност, но тя е пропуснала. Колебливо заяви, че не вярва някое от останалите момичета да е мърсувала в къщата, но пък не звучеше много убедително. 

В крайна сметка стана ясно, че в момента Блага има човек до себе си, но не било нищо специално и сериозно. Най-голямата цел в живота й била да има здраво и сплотено семейство, съобщи show.blitz.bg.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?