Следвайте ни

Пайнера отсвири Джорджия, Величкович я прибра

Пловдивчанката Джорджия е гост-звездата, която ще подгрява Цеца Величкович на концерта й във Варна на 13 декември. Това разкри чалга певицата пред „Марица“. Джорджия, която бе натирена от концерта по случай рождения ден на телевизия „Планета“, ще изгрее пред много по-голяма публика. Така, вместо да избоде очи, Пайнера изписа вежди, коментират феновете на българската Анджелина Джоли. 

Над 20 000 души ще аплодират сексапилната блондинка в Дома на културата и спорта в морската столица. „Не мога да повярвам, че мечтата ми се сбъдна, и то в такъв мащаб“, не крие гордостта си чалгаджийката, която преживява професионален възход.

Скандалното парче „Чукай“, което излезе в края на октомври, превърна Джорджия в заплаха и сериозна конкуренция за колежките <210> в „Пайнер“. Вероятно това бе причината проектът да бъде свален от всички платформи на музикалната компания броени дни след премиерата му.

Изпълнителката, известна като бивша приятелка на милионерския наследник Владо Арабаджиев, преди години бе част от "Фен тв". След като прекрати отношенията си с телевизията, Джорджия си даде дълга пауза поради здравословни причини. През 2019 г. чалга дивата се завърна като част от фирмата на Митко Димитров и даде заявка за силна кариера. 

 

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?