Следвайте ни

Изолацията се отрази зле на тези зодии

viber icon

ОВЕН: Внимание! Опасен момент! По време на карантината Овенът получи точно това, което винаги му е липсвало – възможността не само да действа, но и да помисли (първо), защото така или иначе няма друго какво да прави.

 
зодии

След изолацията зодиите реагират различно, сн. Фейсбук

И след като вече не е принуден да стои по цял ден вкъщи, Овенът ще направи това, което най-много обича – ще остане насаме с мислите си и ще измисли как най-бързо може да забогатее, ще го реализира, ще изрине всичките изкарани пари с лопата и ще се самоизолира отново, но този път на някой далечен самотен остров.

 

ВОДОЛЕЙ: Е, със или без изолация – Водолеят си има по-големи проблеми, пред които е изправен, например какъв е като човек (изолацията не беше достатъчно време за размисъл) – дали е по-скоро умен, или е по-скоро красив?

Накратко, от една страна, трябва бързо да навакса с всичко пропуснато, а от друга – усеща, че сега е моментът да си изясни всичко за себе си и да създаде успешен собствен бизнес. Доста работа го чака!

БЛИЗНАЦИ: В първите дни след карантината е добре да стоиш далеч от Близнаци (ако ти е мил животът, разбира се). И черният дроб, също! Защото на първо място Близнаците ще организират четиринадесет партита за седмица и ще поканят всичките си приятели.

РАК: Още от края на изолацията Ракът е тъжен… и нормално… само си седи вкъщи. Не! Ако добре познаваш Рака, ще си наясно, че не е това причината за неговата тъга! Напротив, Ракът е тъжен, защото приключва изолацията.

Вече няма да може да пече сладкиши по цял ден и всички вкъщи да са длъжни да ги изяждат, за да вижда колко добре се е справил, и да забърква нови… Както и по цял ден да си припомня миналото и да дава съвети, без никой да ги оспорва (все пак всички зодиакални знаци знаят, че е безполезно да спориш с Рак!) Единственото, което можеш да направиш – е да избягаш… И сега това е съвсем възможно!

ТЕЛЕЦ: Настъпват ужасяващи времена за Телеца. Да живееш в епоха на промени, е най-страшното проклятие, което може да се случи на Телеца. Но, добрата новина е, че той винаги има план Б, включително и такъв за неутрализиране на паник атаките, които получава.

След като вече е свободен, Телецът няма да се бави, а веднага ще отиде на пазар, за да си купи 2-3, не 5, яяя, по-добре 8 рокли, преди да отиде да хапне най-прекрасния бургер, за който си мечтае вече 2 месеца, пише клюки.бг.

СТРЕЛЕЦ: Стрелецът живее, за да пътува и пътува, за да живее… уви! Не и напоследък. Но да не забравяме, че говорим за Стрелеца – неговите куфари са целогодишно стегнати и дори и да няма полети, автобуси, влакове на пълен график… той ще се придвижва пеш! Ще опознае родината с най-удобните си обувки и много ентусиазъм!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?