Следвайте ни

Изневяра! Участник от "Фермата" следи жена си с детектив, сгащи я с любовника

viber icon

История като по филм разтърси "Фермата". Тя включва любов, секс, изневяра, предателство и интриги.

41-годишният участник в шоуто Ангел Тенев е бил предаден от бившата си жена, която му сложила рога с негов познат. Собственикът на транспортна фирма от село Караджалово разбрал, че половинката му го мами, докато заработвал за прехраната на семейството с тира си в чужбина.

Разказът на Геле за любовния триъгълник шокира съфермерките му Антония и Даяна Ханджиева. За да разобличи прелюбодейците, Тенев наел детективска фирма.

"Карам си аз камиона и ми звъни непознат номер. Вдигам. "Ало, здрасти, братле! Надали ще се сетиш, но на Марица сме се виждали за риба. Видях жена ти в колата ви с друг мъж край реката". А аз доверие голямо й имах. 2-3 дни мислих, мислих... И се обадих на едни детективи. 300 лева на ден им беше хонорарът. Хакнаха й телефона, разговори, фейсбуци - всичко идваше при мен да гледам", разказа с най-малки детайли изневярата на жена си Ангел.

Другият мъж се оказал от тяхното село. На всичкото отгоре - женен и с деца. По-нататък Геле скроил план, чрез който да хване на калъп прелюбодейците. Излъгал палавата си жена, че заминава за Пампорово, а тя изобщо не се бавила и веднага си уредила среща с любовника. 

"Отивам аз, чукам им на прозорцето тък-тък, а те се чудят накъде да подхванат. Тя като почна да ме напада: "Какъв ти сиии, следиш ли меее?". Качих ги и двамата в колата, закарах я при майка й и баща й, а те излизат по пижами. И им казах: "Здрасти, бабо и дядо! Ей къде водя ви новия зет! Това вашето е любов, аз не съм никой да ви преча". И така свърши всичко", изповяда се Геле.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какви трябва да са следващите мерки срещу COVID-19 в Пловдив?