1553
Следвайте ни

Изневеряват ли ви? Вижте признаците

viber icon

Семейната психоложка Мишел Дивейни описа признаците на мъжката изневяра и обясни как да разберем, че партньорът живее в две семейства. Тя разказа за това в своя блог.

Дивейни обясни, че мъжете стигат до второ семейство, защото връзката с любовницата им може да прерасне в нещо повече от просто интимна връзка, но и не искат да се откажат от съпругата си, защото са свикнали с определена връзка. Според психоложката рано или късно жената, която е измамена, започва да усеща, че нещо не е наред. „Не е мит, че жените имат шесто чувство, те са длъжни да открият измама. Друг въпрос е как да се съберат доказателства“, каза тя.

Един от признаците на изневяра може да е желанието да пази телефона, казва Дивейни. Ако човек се страхува да остави джиесема без надзор или зададе сложна парола за него, тогава най-вероятно той крие нещо. Специалистката смята също, че ако партньорът е изневерил веднъж, тогава вероятността от нови връзки се увеличава.

Драматично промененият начин на живот на партньора може да свидетелства за предателството, смята Дивейни. Например, човек, който е свикнал да спи дълго сутрин през уикендите, може да започне да се буди по-рано и да тръгне за спешни бизнес срещи или срещи с приятели.

Обикновено измамникът става подозрителен и започва агресивно да охранява територията си, отбеляза познавачката. Нежеланието на мъжа да се появи с партньорката си на публично място може да е доказателство за изневяра. В отговор на въпроси къде е бил, може да последват агресия и обвинения към съпругата, че му му устройва разпити. За тези, които се съмняват в лоялността на партньор, Дивейни препоръчва да говорят открито с него за чувствата си и, ако е възможно, да събирате информация от приятели и роднини.

По-рано беше съобщено, че самопровъзгласила се за "разбивачка на семейни огнища" от САЩ посочила основните признаци, по които човек може да разпознае предателството на партньора - в списъка са включени чести вземания на душ и подаръци без причина. Забравата и липсата на внимание към думите също могат да показват изневяра.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?