49

Изненадващи рокади в NOVA! Любима водеща се върна на екран след години в нелегалност

Бившата жена на Иван Христов – Вихра Петрова, се върна в Нова тв години след като водеше там предаването „Отчаяни съпруги”, продуцирано от тогавашния й мъж. 

Тя вече прави хороскопите в „На кафе” при Гала. За брюнетката е известно, че от години залита по астрологията и вече е изкарала няколко курса в опит да се научи да гадае по звездите. Ето, че е намерила и практично приложение на това свое увлечение – то я връща на малкия екран и в същото време й осигурява хонорари. В понеделник Вихра съобщава седмичните хороскопи на зодиите и дава разяснения около важните астрологични събития, които предстоят, пише HotArena.net.
 
 
 
 
   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Мария

Мария

17.10.2022 | 18:16

На тази " професия" аз й казвам нищоправене за пари...Астроложка била...да вземе мотиката на баба си и да копае - ще има повече полза от нея...

Отговори
4 0
Мюмюн джаксан

Мюмюн джаксан

17.10.2022 | 10:44

Фани идната-бласни другата, таз тиливизиа са напални сас шафра.н.тий. ходят кадя ходят, ужким праят некъв бизнес и подир-ай пак у тиливизиата, щот никуй ни ги е..ба..ва и да са праят на маймуни. Таз вихра ко разбира ут гадаене, звизди, хорускопи и прочие...оня я устави, за да плю..щи Ирината, таз сига са трашка чи паре няма и каде...при Гала. Аку наистината искати да разберети ко ва чака сас парете, вав лубовта и вав рабутата, ялати тука у махалата-имами идна врачка, екстрасентка дет кат ва киризи ощи от вратата-одма ша ви казва ко има, ко няма.

Отговори
0 6
Ахъммммм

Ахъммммм

16.10.2022 | 12:19

Коя??????

Отговори
6 0
Читателка

Читателка

17.10.2022 | 00:36

Ку.ви...

Отговори
2 3

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?