2374
Следвайте ни

Изненадващ обрат в живота на две зодии

viber icon

ОВЕН

Благоприятен ден за ново начало. Ще получите интересни предложения. Не бързайте с отговора. Проучването в момента е много важно. Покана за среща със стари познати ще ви зарадва. Те споделят добри новини и ще подкрепят много от вашите идеи. Денят е подходящ и за романтична среща.

ТЕЛЕЦ

Вие сте енергични, решителни и уверени. Нито едно препятствие няма да ви накара да спрете и да изоставите плановете си и никой проблем няма да оставите нерешен. Вие охотно помагате на тези, коитоимат нужда от това. Денят е подходящ за решаване на имотни и финансови въпроси.

БЛИЗНАЦИ

Важните решения оставете за късния следобед. Сутринта е време, когато емоциите са много силни и под тяхно влияние рискувате да направите нещо, за което по-късно ще съжалявате. Хората, които ви познават добре ще ви дадат страхотни съвети. Струва си да се вслушате в тях. 

РАК

Благоприятен ден да помислите за нещо важно или да обсъдите сериозни проблеми с близките си. Не трябва да забравяте и за почивката. Денят е подходящ за възстановителни процедури. Парични постъпления ще ви позволят да направите някои покупки, но не харчете всичко. 

ЛЪВ

Не губете търпение и не се поддавайте на провокации в началото на деня. Хората около вас не винаги ще ви разбират правилно и често ще се налага да обяснявате най-простите неща повече от веднъж. Следобедът ще бъде много по-лек. Възможни са приятни изненади, включително романтични.

ДЕВА

Денят ще е спокоен и наситен с приятни изненади. Вероятни са добри новини, срещи или неочаквани подаръци. Хората, с които не сте разговаряли наскоро, ще ви напомнят за себе си. Моментът е подходящ за събиране и анализ на информация, която може да използвате в бъдеще.

ВЕЗНИ

Не бъдете твърде лековерни. Това е денят, в който трябва да проверите всяка входяща информация, да се ръководите от собствения си опит и здрав разум, а не от съветите на другите. Появяват се нови идеи - смели и оригинални. Помислете добре с кого можете да започнете реализацията им. 

СКОРПИОН

Началото на деня ще бъде успешно и ползотворно. Това е подходящият момент за обсъждане и решаване на всякакви работни или бизнес въпроси. Успявате да подредите правилно приоритетите и да направите точните изводи. Нищо няма да може да ви разсее или обърка.

СТРЕЛЕЦ

За особено чувствителните представители на знака денят може да не изглежда много приятен. Комуникацията ще е уморителна. Може да е трудно да се отървете от чувството, че сте заобиколени от недоброжелатели. Опитайте се да обърнете внимание на приятните събития, които денят носи.

КОЗИРОГ

Дори обичайната работа днес може да изисква повече внимание от обикновено. Настройте се сериозно, дори ако планирате да правите простите неща и се опитайте да не пропуснете нито един детайл. Общуването с любими хора ще ви зарадва. Те винаги имат думи за подкрепа и разумни съвети. 

ВОДОЛЕЙ

Това не е най-добрият ден за правене на планове за далечно бъдеще. Обичате да мечтаете, да фантазирате и това понякога затруднява обективната оценка, както на текущата ситуация, така и на възможностите ви. Не е желателно да взимате важни решения и да бързате да ги изпълнявате

РИБИ

Бъдете внимателни към другите. Всичко добро, което правите за тях днес, е добро и за вас. Ще имате възможност да се срещнете и да се сприятелите с интересни хора - ярки, талантливи, знаещи и много способни. Ще успеете да им направите добро впечатление. Възможно е скоро получите някакво предложение. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?