Следвайте ни

Изненадващ обрат и голяма дилема за Лъвовете

viber icon

Овен

Напоследък преоткривате себе си, което ви дава сили за повече увереност. Днес ще се появи възможност да се изявите на работното място, за която обаче ще се колебаете. Доверете се на интуицията си и постъпете както ви подсказава тя. Не се съобразявайте с околните. 

Телец

Има някакъв проблем или ситуация, която виждате по различен начин, отколкото е тя всъщност. Ще се наложи днес да сте по-обективни и да погледнете от всички възможни гледни точки. Потърсете съвет. Ще се наложи да направите компромис, колкото и да не ви харесва.

Близнаци

Обикновено се доверявате на интуицията си, но днес ще се наложи да сте по-внимателни. Напрегнати сте и се разсейвате лесно. Денят е подходящ за сключване на договори и водене на важни разговори. Вечерна разходка или среща с приятели ще ви ободри.

Рак

Напоследък обръщате много внимание на хората около вас, но не и на себе си. Имате нужда да се фокусирате върху вашите чувства и емоции. Имате проблем, който от доста време игнорирате – добре е днес да се справите с него. Насладете се на хобито си и не се страхувайте да експериментирате.

Лъв

Ще получите интересно предложение, което същевременно и ще ви притесни. От една страна искате да получите възможностите за изява, но от друга - трябва да направите нещо, което е против ценностите ви. Потърсете мнението на близките си. Вслушайте се в съветите им.

Дева

Имате силни вярвания и мнения по даден въпрос, но хората около вас едва ли се вълнуват толкова от него. Не приемайте това лично и се постарайте да не бъдете груби към тях. Фокусирайте се върху задачите си. Ще изпитате някои затруднения, но с малко помощ ще се справите с тях.

Везни

Въпреки че денят ви ще започне лежерно и спокойно, едва ли ще завърши така. Обстановката на работното място постепенно ще става по-напрегната. Не се замесвайте в конфликти – по-добре е да се фокусирате върху вашите ангажименти. Излезте на разходка, за да се отпуснете и да подредите мислите си.

Скорпион

Погледнете на обстановката около вас от различна гледна точка. Свикнали сте да мислите позитивно, затова не виждате някои проблеми. Днес ще осъзнаете нещо, което ще ви изненада. По-добре е да запазите тези мисли за себе си и по-късно да ги обсъдите с близките си. Предстоят ви интересни разговори.

Стрелец

Днес ще водите интересни и вълнуващи разговори с близките си. Ще споделите идеите си и ще чуете такива, които ще ви изненадат. Ще се появи общо предложение за пътуване. Обмислете дали това е добра идея и обсъдете детайлите. Ще получите странна новина.

Козирог

Ще получите интересно предложение, на което обаче е добре да не давате окончателен отговор веднага. Свързано е с промяна на работната обстановка. От едната страна ще се появят повече кариерни възможности, но от друга ще се наложи да работите повече часове. Посъветвайте се с близките си.

Водолей

Имате склонността да предвиждате събитията и да сте подготвени, но напоследък се чувствате объркани и обстановката около вас изобщо не ви помага. Имате нужда да се фокусирате върху вашите нужди и желания. Отделете време за себе си и обмислете някои бъдещи идеи и тяхното изпълнение. 

Риби

Добре е днес да погледнете назад и да видите как сте се справили с минали задачи. Ще останете изненадани, когато видите прогреса си. Това ще ви вдъхнови с нови идеи и ще ви даде мотивация да продължавате и да рискувате. Не се преуморявайте – отделете време и за почивка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?