1553

Изненадващ ден за две зодии, друга отплава към залеза

Късмет с нашия съботен хороскоп!

 

ОВЕН

Благоприятен ден за всякакви срещи. Днес хората ще се интересуват особено от вашите дела и ще ви задават много въпроси, понякога доста объркващи. Отговорете им без фалшива скромност и не се колебайте да споделите постиженията си. Въпреки добрите отношения, днес е добре да работите самостоятелно. 

ТЕЛЕЦ

Първата половина на деня ще ви радва с изненади. Това ще е добър момент за много представители на знака - можете да се захванете с това, което сте замислили преди време. Обстоятелствата са благоприятни и понякога изобщо няма да е нужно да полагате усилия, за да постигнете целите си. 

БЛИЗНАЦИ

Денят ще е пълен с обрати. Често ще се налага да взимате решения в движение. Но това изобщо не трябва да ви плаши. Не за първи път попадате в такава ситуация и не трябва да се съмнявате, че ще изберете правилния път към целта. Приятели ще са готови да подкрепят много от вашите идеи.

РАК

В началото на деня трудно ще може да избегнете стресовите моменти. Възможно е да има неприятни съвпадения и новини, които да объркат плановете ви. Въпреки това няма да загубите самообладание и ще гледате на нещата с оптимизъм. Вечерта ще се окаже изключително приятна.

ЛЪВ

Денят е подходящ за сериозни разговори, обсъждане на въпроси, които са важни както за вас, така и за близките ви. Ще успеете да подредите някои объркващи ситуации и да се ориентирате как най-добре да действате. Често опитът на някой друг ще ви помогне - благодарение на него ще избегнете грешки.

ДЕВА

Страхотен ден да бъдете активни и да предложите нещо различно. Много хора ще харесат вашите идеи. Не са изключени някои разговори за бъдеща работа или бизнес проекти, върху които скоро ще се съсредоточите. Благоприятен ден за пътуване или разходки. Отделете време и за общуване с близките си.

ВЕЗНИ

Денят няма много да върви по план, но вие ще сте щастливи от възможността да импровизирате, да измислите нещо ново и да оживите стари идеи. Вероятни са парични приходи. Можете да направите по-големи покупки, като разчитате на интуицията си, да ви помогне при избора.

СКОРПИОН

Сутринта събитията може да се развиват по-бавно от желаното. Това определено няма да ви хареса. Днес е важно да се справите с досадата, която понякога ще ви обзема и да не провокирате конфликти. Ситуацията постепенно ще се подобрява и следобедът ще е по-приятен. 

СТРЕЛЕЦ

Денят категорично не е подходящ за отлагане на важни дела в името на мимолетните желания. Със сигурност ще имате време за забавление, приятно общуване и релакс, но първо трябва да направите нещо полезно. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси.

КОЗИРОГ

Прекрасен ден, ползотворен и интересен. През първата половина са възможни някои недоразумения или досадни инциденти. Но това ще са дреболии, така че няма за какво да се притеснявате. Всичко ще се уреди скоро. Следобедът ще е по-добър и ще радва много от вас с успешни съвпадения.

ВОДОЛЕЙ

Благоприятен ден за общуване. Винаги ще намирате правилните думи и ще знаете какво искат да чуят другите. Вероятни са парични постъпления, включително и такива от неочаквани източници. Те ще се окажат много навременни и ще ви позволят да направите незадължителни, но приятни разходи.  

РИБИ

Днес притесненията ще са повече, отколкото сте очаквали. Ще има ситуации, които изискват незабавно внимание, а и някой близък ще има нужда от вашата помощ. Ще успеете да направите всичко, което сте планирали, дори повече. Опитайте се да не се претоварвате и да отделите повече време за почивка.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?