1939

Изненадите не спират: Новата двойка водещи в bTV са... СНИМКА

bTV Новините имат трета двойка водещи на централната си емисия в 19:00 часа. От 9 юли лицето на сутрешните и обедни емисии Виктория Готева и старши репортерът и водещ на новини Ивайло Везенков влизат в нова роля като двойка водещи в представянето на най-важното от деня и коментарите на горещата тема след спорта и прогнозата за времето.

„Нюзрумът на bTV винаги е бил място за качествена журналистика, където има богат избор на лица, и ние се стараем да развиваме всеки човек. Виктория и Ивайло са сред лицата на bTV Новините с богат опит в представянето на актуални събития и познават отлично динамиката на ефира на живо. В програмата на лятната схема на телевизията, актуалните предавания ще продължат без прекъсване с ексклузивни теми и гости. A зрителите ще проследяват новините с още един телевизионен тандем в лицето на доказани професионалисти“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ на bTV.

Двамата ще продължат да водят сутрешните и обедни емисии новини и се присъединяват като двойка към утвърдените водещи и любими лица на bTV Новините – Виктория Петрова и Юксел Кадриев и Лиляна Боянова и Иван Георгиев. Заедно с Мария Ванкова и Полина Гергушева, те ще представят всичко най-важно и актуално в емисиите на bTV Новините през целия ден - от 7:00 сутринта до 22:00 вечерта.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?